La Pobla de Montornès farà una festa infantil per l'encesa dels llums de Nadal

Serà el proper dijous, dia 5 de desembre, a mitja tarda
Una imatge d'arxiu d'il·luminació de Nadal, que a la Pobla de Montornès s'encendrà el dijous, 5 de desembre.  | Benjamí Heras

Amb el novembre acostant-se ja a la seva fi, el Nadal és a tocar. La Pobla de Montornès es prepara per viure la celebració d'aquestes festivitats i un dels seus trets de sortida és l'encesa de l'enllumenat nadalenc. A la vila, ja hi ha data per fer-ho: com a Torredembarra, la decoració s'encendrà el proper dijous, dia 5 de desembre.

La novetat d'enguany, però, és que es vol donar més rellevància a aquest moment, que dona el punt d'inici a unes festes especials, viscudes amb il·lusió sobretot pels més menuts.

Una festa infantil per donar la benvinguda al Nadal

En aquest sentit i pensant en el públic infantil, l'Ajuntament de la Pobla de Montornès ha organitzat un acte per celebrar l'encesa dels llums de Nadal, que va dirigit a la canalla. El mateix dijous, 5 de desembre, tindrà lloc a les cinc de la tarda un espectacle infantil a la plaça de l'Església —aprofitant, recordem-ho, que l'endemà, dia 6 de desembre, és festiu pel Dia de la Constitució.

Una estona més tard, després de l'animació infantil i quan ja comenci a fer-se fosc, s'encendran els llums de Nadal i es donarà la benvinguda a aquestes darreres setmanes de l'any 2019.

El pessebre vivent, protagonista nadalenc a la Pobla de Montornès

Però si alguna tradició presideix el Nadal a la Pobla de Montornès, és el pessebre vivent, que ja descompta els dies per a la seva estrena. Al desembre, hi haurà representacions els dies de Nadal i Sant Esteve —25 i 26 de desembre—, i també els diumenges posterior i anterior: 22 i 29 de desembre. Aquests quatre dies, els passis seran a les 18.15, les 18.55, les 19.35 i les 20.15 hores. 

L'1 de gener, dia de Cap d'Any, i el 6, jornada de Reis, tornarà a haver-hi representacions, però en horaris diferents: tots dos dies, les representacions es faran a les 18.30, les 19.10, les 19.50, i les 20.30 hores.

"🔴 ALTAFULLA: Novetats en el cas de l'Escola d'Adults" "⚫ DOL A RODA DE BERÀ: Mor el mossèn Jaume Roig"