L'encesa dels llums de Nadal a Torredembarra serà el 5 de desembre

Es mantindrà el mateix enllumenat que ja va lluir el Nadal passat
Un dels llums de Nadal instal·lats al carrer d'Antoni Roig de Torredembarra. | Gerard Recasens

Falten pocs dies per entrar al mes de desembre, un període de l'any marcat clarament per la celebració de les festes de Nadal. Sens dubte, un dels moments més especials d'aquesta celebració és la decoració dels carrers, cosa que afegeix al·licients a passejar i a reactivar l'activitat comercial.

L'enllumenat de Nadal s'encendrà a Torredembarra el 5 de desembre

En aquest darrer tram del mes de novembre, la brigada municipal de Torredembarra ja està enllestint la col·locació de l'enllumenat nadalenc, que ha de lluir durant tota la campanya comercial per bona part dels carrers del municipi. Ja hi ha data per a la seva encesa: serà dijous, dia 5 de desembre, en la vigília del cap de setmana llarg per celebrar les festivitats de la Constitució Espanyola i la Immaculada Concepció.

El pont de la Puríssima, doncs, donarà el tret de sortida a les setmanes més intenses de l'activitat comercial, i és en aquest sentit que des de la Regidoria de Via Pública i Manteniment s'ha decidit activar l'enllumenat nadalenc, que lluirà cada vespre i nit fins passat el 6 de gener, dia de Reis.

El consistori mantindrà els mateixos elements decoratius després que ja els renovés el 2018

Per a les festes de Nadal d'enguany, l'Ajuntament mantindrà el mateix enllumenat que ja va lluir l'any passat, quan es va renovar de manera parcial. Així, cal recordar que el 2018, com a novetat, es van instal·lar al voltant d'una trentena de llums de Nadal del mateix model a tot l'eix comercial del municipi, des de la plaça de la Vila fins al carrer de Pere Badia passant, doncs, per la plaça de Mossèn Joaquim Boronat i per tot el carrer d'Antoni Roig —els popularment coneguts com a plaça de les Monges i carrer Nou.

També es van renovar els llums de Nadal de diversos carrers adjacents del centre del municipi, com ara també a l'avinguda de Catalunya. Enguany, doncs, es mantindrà la mateixa aposta.

"🔴 ÚLTIMA HORA: Arxiven el cas que investigava un regidor del PSC a Torredembarra" "🏆 LA TORRE: Divendres es lliuren els XXI Premis de Cultura"