S'enfonsa el paviment del carrer Blanes de Roda de Berà a causa de la pluja

Dues dotacions de bombers hi han treballat per retirar l'aigua i la companyia de gas ha confirmat que no hi havia cap fuita
Els Bombers han tret aigua en un paviment enfonsat a Roda de Berà | Bombers

 

Aquest divendres, 31 d'agost, s'ha enfonsat el paviment del carrer Blanes, de la població de Roda de Berà, al Baix Gaià. El fet, el qual ha succeït a dos quarts de dues del migdia, ha estat causat per les fortes pluges que hi ha al territori. Tanmateix, els Bombers han actuat en la zona i, a més, s'ha confirmat que no hi havia cap fuita de gas a causa de l'esvoranc.

 

Les pluges causen desperfectes en un carrer de Roda de Berà

L'incident que ha succeït durant aquest migdia de divendres ha necessitat l'actuació dels Bombers de la Generalitat, en concret, segons han informat a aquest mitjà, dues dotacions han anat fins al lloc de l'ensorrament. Així doncs, aquest carrer, el qual està a prop de la plaça Sant Jaume del municipi de Roda de Berà, s'ha ensorrat a causa de les pluges que hi ha hagut durant el dia d'avui a la demarcació de Tarragona.

 

 

En aquest sentit, els bombers han estat traient aigua de l'esvoranc, amb l'ajuda d'una motobomba. Tanmateix, per poder confirmar que no hi havia cap fuita de gas i que les canonades per on passa estiguessin bé, s'ha necessitat la col·laboració dels tècnics de la companyia de gas. Tanmateix, l'arquitecte municipal i la Policia Local de Roda de Berà, també han anat fins al lloc de l'incident. 

 

Així doncs, fins quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la tarda, els bombers han estat treballant en l'incident i, posteriorment, han finalitzat la seva activitat.

 

Els Bombers han rebut 75 avisos de pluja en set hores

Des de les 10 del matí fins a les 17 hores de la tarda, els Bombers han rebut un total de 75 avisos per pluja a la demarcació de Tarragona. La majoria d'aquests, han estat per baixos i soterranis inundats i acumulacions d'aigua a la via.

 

Les poblacions que més avisos han realitzat són el Vendrell, amb 25, Roda de Berà, població on s'ha ensorrat el paviment, amb 23, i Creixell, amb 13.

"Altafulla presenta la programació per la Festa Major del Quadre de Sant Antoni" "Creixell ja es prepara per a la Festa Major del Santíssim Sagrament"