ERC Torredembarra presenta «una llista il·lusionant i continuïsta» per reeditar l'alcaldia

L'alcalde Rovira ha presentat els candidats de la seva formació en un acte informal a l'antic Casal Republicà
Rovira ha presentat els 17 noms de la llista d'ERC Torredembarra, a més dels suplents | Toni Cabanillas

La formació d'ERC Torredembarra vol aprofitar l'embranzida de la ressaca electoral del 28-A al municipi per allargar el bon moment republicà a les urnes, com a mínim, fins al pròxim 26 de maig. El partit aspira a reeditar la victòria electoral del 2015 i a millorar els resultats de fa quatre anys, amb l'aval de l'experiència adquirida als comandaments de la plaça del Castell.

Per fer-ho, els republicans de la Torre han optat per configurar una llista pensada «amb la il·lusió de continuar la feina que vam començar el 2015» i de «seguir el camí dels fonaments que hem posat en aquests anys». Els cinc primers noms de la llista són, també en l'ordre d'aparició, els mateixos que en els darrers comicis municipals.

Rovira: «Seguirem treballant, coherents i realistes, sobre les bases que hem edificat en els darrers 4 anys»

L'alcalde torrenc i de nou cap de llista d'ERC, Eduard Roviraha fet bandera de la feina «de gestió i molt sovint invisible» que ha dut a terme l'equip de govern que ha encapçalat al capdavant de l'Ajuntament de Torredembarra. Des de l'antic Casal Republicà, a la plaça de la Font torrenca, i davant més d'una cinquantena d'assistents, ha tret pit del «potencial, compromís i empenta» dels regidors d'ERC que l'han acompanyat al Saló de Plens en els darrers anys: Núria Batet, Josep Maria Guasch i Raül García. «El pom de dalt es manté intacte per seguir treballant en la mateixa línia», ha asseverat.

Una cinquantena de persones s'han acostat a la presentació de la llista republicana | Toni Cabanillas

Eduard Rovira també ha reivindicat «la gran tasca i fidelitat» de Maria Gual, que torna a ser la número 5 de la formació i que aspira, a diferència del 2015, a obtenir plaça de regidora en aquesta ocasió. En sisè lloc, i també en posicions de possible elecció, els republicans aposten per «un valor jove i molt preparat»: Marina Riudeubas.

El pla d'ERC Torredembarra: projectes necessaris, economia sanejada i «res de piràmides»

L'actual alcalde, el primer que aconsegueix arribar al final de mandat en 20 anys a la Torre, ha posicionat «la coherència i el realisme» com a pilars bàsics de la gestió del seu partit. Ha anunciat propostes de govern «necessàries», com ara no descuidar el manteniment o elaborar un nou pla d'actuació per actualitzar l'espai públic del barri de Babilònia i «inversions que requereixen el consens de la ciutadania», com la coberta de la piscina municipal o convertir l'antic escorxador en un espai a disposició de les entitats culturals locals.

«El que tenim clar és que, tal com hem fet fins ara, no ens dedicarem a construir grans piràmides», ha assegurat l'alcalde. Ha recordat que «després d'una gran feina de gestió, hem aconseguit sanejar la situació financera de l'Ajuntament després de molts anys», fet que els permet «encarar una nova etapa, sempre sobre les bases que hem construït en aquests quatre anys». ERC Torredembarra espera el tret de sortida a la campanya electoral de les municipals amb l'ambició de superar els 1.100 vots que va rebre el 2015 i repetir victòria a les urnes.

També et pot interessar

"AGENDA: Torna 'Torredembarra 1713' amb una important novetat gastronòmica" "Vale Pino presenta la llista del PSC per a les eleccions a Torredembarra"