S'esgoten en un matí les inscripcions a la Marxa dels Castells del Baix Gaià

La caminada arriba a la vuitena edició amb un èxit consolidat
Centenars de persones participen, any rere any, a la Marxa dels Castells del Baix Gaià que s'organitza des d'Altafulla. | Cedida

 

L'èxit rotund de la Marxa dels Castells del Baix Gaià s'ha pogut apreciar a Altafulla des de la seva primera edició, però no tan sols en la jornada de la cursa: també en la rapidesa amb què s'omplen les places disponibles en el procés d'inscripció. La Marxa de 2019, que tindrà lloc el proper diumenge, 27 de gener, no n'ha estat una excepció.

Les inscripcions s'han obert aquest dimecres, 2 de gener, i a les 15.00 hores ja estaven completes les 500 places amb què es limita la participació en aquest esdeveniment que ja s'ha fet un nom al calendari del senderisme de les comarques de Tarragona.

La Marxa dels Castells del Baix Gaià, una història d'èxit que arriba a la vuitena edició

Va ser el mes de gener de l'any 2012 quan l'Ajuntament d'Altafulla va organitzar per primera vegada la Marxa dels Castells del Baix Gaià que, tal com el nom indica, recorre bona part dels castells que hi ha en aquesta zona del nord de la comarca del Tarragonès.

Amb sortida i arribada al davant del castell d'Altafulla, la Marxa transcorre també per Ferran, la Riera de Gaià, el Catllar i Tamarit. En acabar, també és clàssica la recompensa per a les 500 persones que hi poden participar: una calçotada i una botifarrada que poden gaudir al Parc del Comunidor altafullenc.

La vuitena Marxa dels Castells del Baix Gaià esgota 500 places en un sol dia

Els 500 participants que han corregut i que, el primer dia d'inscripcions, ja han omplert les places disponibles, gaudiran, amb els 25 euros de la inscripció, de l'àpat final, una samarreta tècnica i dels diversos avituallaments situats a diversos punts del recorregut. A més, els primers 450 inscrits rebran un gym sac.

Ara, els inscrits, que han de ser majors de setze anys, han de recollir els seus dorsals. Divendres 25 i dissabte 26 de gener al matí ho podran fer a Tarragona, de 10.30 h. a 13.15 hores i de 17.15 fins les 19.30 hores, i dissabte de 10.30 a 13.00 hores. A Altafulla, els dorsals es podran recollir dissabte 26 de gener, de cinc a set de la tarda, al Centre d’Entitats del Parc del Comunidó i el diumenge 27, el mateix dia de la Marxa, a partir de les set del matí i fins vora un quart de nou.

Una imatge d'arxiu d'una de les anteriors participacions a la marxa altafullenca. | Cedida

 

"La cèntrica plaça de Torredembarra que el govern vol remodelar" "LA TORRE: L'opinió dels botiguers de Pere Badia sobre les obres"