Tots els establiments oberts durant el confinament a Torredembarra

La crisi de la Covid-19 afecta els ciutadans que estan confinats a casa i només poden sortir per coses essencials

La crisi del coronavirus i el decret de l’estat d’alarma han trastocat, definitivament i de forma inevitable, la rutina dels pobles i ciutats de les nostres comarques. Evidentment, qualsevol mesura resulta importans i els petits gestos, l’aïllament social i el respecte del confinament resulten clau per combatre una pandèmia que, dia a dia, s’endu la vida de moltíssimes persones.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A Torredembarra, per facilitar la lluita contra la Covid-19 i l’organització diària de la cutadania, l’Ajuntament ha elaborat una llista completa amb els comerços i establiments imprescindibles i indispensables, que resten operatius al municipi. Això si, el consistori recorda: «només es pot sortir al carrer per fer compres de primera necessitat; abans de sortir, consulteu els horaris de les tendes».

A continuació us compartim la guia de l'Ajuntament de Torredembarra amb els comerços oberts durant el confinament:

"💪 CORONAVIRUS: Torredembarra desinfectarà cada dia els punts d'afluència de públic" "👮 El cop que ha rebut la policia de Torredembarra per culpa del coronavirus"