Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L’exalcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, fitxa pel Govern de les Illes Balears

Serà el nou Director General de Consum
Imatge d'arxiu de Fèlix Alonso. | TarragonaDigital.com

 

Fèlix Alonso, exalcalde d’Altafulla i exdiputat al Congrés dels Diputats, comença una nova etapa a l’equip del Govern de les Illes Balears. Els balears han fitxat l’exbatlle altafullenc com a nou Director General de Consum del Govern, segons apunta el ‘Diari de Tarragona’.

 

El pacte entre socialistes i Unides Podem al govern balear després de les eleccions autonòmiques del 26 de maig, ha permès fer presidenta Francina Armengol (PSIB-PSOE). Els de Podem es van mostrar contraris a nomenar l'exregidor socialista de Calvià Alfonso Rodríguez Sánchez com a director general de Consum, i han apostat per Fèlix Alonso perquè ocupi aquest càrrec. La consellera d'Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears Mae de la Concha va ser qui més va apostar per atorgar el càrrec a l'exalcalde altafullenc. 

 

Fèlix Alonso es va retirar de la política altafullenca després que no pogués formar govern després de les últimes eleccions municipals del 26 de maig. El seu partit, Alternativa Altafulla, es va erigir com a segona força amb quatre regidors, darrere dels cinc regidors d’ERC Altafulla-L’EINA. Durant la campanya electoral Alonso ja havia anunciat que renunciaria a l’acte de regidor si no era escollit alcalde. Així doncs, va abandonar la política municipal.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Juan Pitarch
Ja tenim al Fèlix col·locat. Tota Altafulla estava en un sin vivir pensant en aquest pobre home, la seva familia i amics, que també hauran trobat feina vinculada al càrrec. Visca!
J. Mir
El pacte de govern es PSOE, Podem i MES per Mallorca, altrament seria una alltra província espanyola més.