Imatge del Casal de Nadal de Torredembarra 2020

El Casal de Nadal de Torredembarra exhaureix les entrades

Els infants han pogut gaudir de tallers per desenvolupar la seva creativitat i imaginació | El pròxim bloc, el 4 i 5 de gener

El Casal de Nadal 'Gaia, els follets i les fades' de Torredembarra esdevé un èxit, exhaurint la seixantena d'entrades previstes poques hores abans que finalitzés el període d'inscripcions el passat 28 de desembre. Aquesta activitat, dirigida a infants d'entre tres i 12 anys, s'ha hagut d'adaptar al context de  pandèmia actual a causa del coronavirus. D'aquesta manera i atenent a l'evolució de la situació, el nombre de nens integrants dels grups bombolla s'ha rebaixat de 10 a 6, que faran  tallers  on podran desenvolupar la seva creativitat i imaginació.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Així mateix, l'Ajuntament de Torredembarra informa que les activitats a l'exterior es realitzaran sempre que sigui possible i aniran destinades al coneixement de l'entorn i el respecte al medi natural.

Per tal d'evitar al màxim les concentracions de persones, el Casal de Nadal  s'ha organitzat en dos blocs. El primer va començar el mateix 28 de desembre i finalitza avui, dia 30. El segon bloc del casal tindrà lloc els dies 4 i 5 de gener del 2021 a la  Sala Gran del Casal Municipal, en horari de 10 del matí fins a la una del migdia. La realització tècnica del Casal va a càrrec de l’entitat  Viu Lleure.