La fotografia amateur pren protagonisme a Torredembarra amb l'exposició 'Diferents Mirades'

L'Associació Fotoamigo inaugurarà la seva darrera exposició titulada 'Diferents Mirades' aquesta tarda a la Sala Lluís d'Icart de Torredembarra

L'Associació Cultural Fotoamigo de Torredembarra presentarà, avui dia 10 de gener, una nova exposició fotogràfica titulada 'Diferents Mirades', a la sala Lluís d'Icart. Es tracta d'una exposició de fotografies amateur, realitzades pels mateixos membres de l'associació, i de temàtica diversa. La inauguració de l'exposició tindrà lloc a les sis de la tarda, i es podrà visitar fins al dia 30 de gener, de dilluns a divendres de deu del matí a vuit de la tarda.

 

L'associació és un espai d'aprenentatge entre fotògrafs de tots els nivells

Myriam Huebra és fotògrafa professional, que va arribar a Torredembarra fa cinc anys, i és la fundadora i presidenta de L'Associació Cultural Fotoamigo. Aquesta associació va néixer l'any 2018 amb la voluntat de crear un espai de trobada on fotògrafs i aficionats de Torredembarra i el camp de Tarragona poguessin compartir experiències i coneixements, sempre amb la voluntat de créixer i aprendre junts. Tot i ser una entitat creada fa un any i mig, ja han realitzat diverses exposicions al municipi, com la de la passada Festa Major de Santa Rosalia, que va recollir un total de més de 200 fotografies de Torredembarra.

 

L'associació també realitza cursos i tallers pels seus socis i públic en general. Aquests cursos són una eina més per al perfeccionament de les habilitats fotogràfiques, i poden ser de tota mena, des del curs més elemental d'iniciació a la fotografia, fins al d'edició digital amb Photoshop, entre d'altres. Una altra de les activitats que organitza l'entitat, és la d'excursions a diverses localitzacions emblemàtiques del territori, on els membres del grup poden posar en pràctica el seu aprenentatge fotografiant-les.

 

Myriam Huebra també exposarà un recull de fotografies a títol personal, sota el nom 'Les emocions a través de la càmera', i Manuel Silleros exposarà algunes càmeres fotogràfiques antigues que són de la seva propietat, així com l'exposició 'Bodegons i oliveres'.