El Catllar acull l’exposició ‘Híbrids’ de Jordi Morera

Es pot visitar l'exposició 'Híbrids' del 22 d’agost al 7 de setembre a la Sala polivalent del Centre Cultural del Catllar
Imatge de l'Ajuntament del Catllar | Cedida

 

La Sala polivalent del Centre Cultural del Catllar acollirà, el pròxim 22 d’agost de 2018 a les 18.00 hores, la inauguració de l’exposició ‘Híbrids’, de l’autor i creador plàstic Jordi Roig Morera. Aquesta exposició s’engloba dins del marc de la Festa Major del Catllar i romandrà oberta del 22 d’agost al 7 de setembre durant les tardes, de 16.00 hores a 20.00 hores, de dilluns a diumenge.

 

L’exposició ‘Híbrids’ és una mostra de totes les obres realitzades per Jordi Morera, com habitualment signa, dels seus darrers 20 anys. Entre les obres, s'hi troben olis, fustes recuperades, tècniques mixtes amb calç, dibuixos, la sèrie 'Arrelats' i 'Collages' en petit format, de temàtica molt àmplia i a través de tècniques mixtes molt diverses.

 

Jordi Morera, amb el fauvisme i l’expressionisme

La sèrie 'Collages', en la qual Jordi Morera està treballant actualment, té el seu origen en apunts del natural que acaben conformant un món íntim i simbòlic a partir d’una escenografia diversa. Es tracta de pintures dibuixades o de dibuixos acolorits, en els quals els dos llenguatges s’hibriden a la vegada de forma fauve i expressionista.

 

Jordi Roig Morera va néixer el 1956, té un currículum molt extens, amb un post grau en ‘Didàctica d’Arts Plàstiques’ per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i una àmplia experiència en el camp de les arts plàstiques, tant com educador i tutor de tallers i com artista. Ha fet una gran difusió de la seva obra amb moltes exposicions presentades pel camp de Tarragona, Baix Gaià i també la Conca de Barberà on ha exposat al Monestir de Poblet i Vimbodí.

 

A més a més, l’artista va guanyar el primer premi d’Art  Plàstiques Pere Romeu, l’any 2000 a Torredembarra. En l’actualitat, l'artista Jordi Morera col·labora als tallers d’arts plàstiques d’Artelier, Batzart, Grup de Dones Torredembarra i SWEA, 'Sweden Women Art Education'.