La Fira d'Abril arriba a Torredembarra aquest cap de setmana

També s'han previst activitats en motiu del Dia Internacional de la Dansa
Torredembarra celebrarà aquest dissabte i diumenge, 4 i 5 de maig, la Fira d'Abril. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Ja som al mes de maig, certament, però Torredembarra celebra aquest cap de setmana la Fira d'Abril. Tant dissabte 4, a les set de la tarda, com diumenge, dia 5, a partir de les sis, el Casal Municipal de la localitat acollirà la Feria de Abril organitzada per l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra - Baix Gaià.

 

Al llarg de les dues vetllades es comptarà amb les actuacions de Carmen Sayago, Loli Reyes, Andrés Cortés, Paco Jara, el Coro Rociero de Torredembarra y Baix Gaià, Sentimiento Andaluz y flamenco Anura, Grupo Flamenco Alma, grupo Nostàlgia o el guitarrista torrenc Ángel Barrera, entre molts altres. Serà, doncs, un cap de setmana amb vespres d'allò més animats al Casal Municipal de Torredembarra, que acollirà per segona edició consecutiva la Fira d'Abril a la torrenca.

 

Dissabte, la Torre també celebra el Dia Internacional de la Dansa

A més a més de la celebració de la Fira d'Abril, aquest dissabte, 4 de maig, la plaça del Castell serà el punt de trobada dels amants de la dansa. Com és habitual cada any, s'han programat diverses activitats per tal de commemorar aquesta jornada. Són aquestes:

 

  • A les dotze del migdia, actuacions de Centrescènic, Escola de Dansa i Teatre de Torredembarra. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 
  • A les sis de la tarda, actuacions del Club Anura, AMPA de l’Escola Molí de Vent, C.E. Fitkidance Torredembarra, Country La Torre, Associació Cultural XXL, All My Ladies i Indra, Escola de Dansa, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra. 

 

Una jornada, doncs, repleta d'activitats relacionades amb la dansa a Torredembarra, que s'uneix, aquell mateix vespre, a la Fira d'Abril que se celebra al Casal Municipal de la localitat. Es preveu un cap de setmana de força ambient.

 

També et pot interessar

"LA TORRE: Rosa Maria Guasch presenta demà la seva candidatura a les municipals" "AGENDA: Dissabte, Campionat d’Espanya Infantil de Karate a Torredembarra"