GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Matí de cues a l'AP-7 tarragonina per un accident a la Pobla de Montornès

Una persona ha resultat ferida lleu | S'han registrat retencions de fins a 15 quilòmetres, en sentit sud
Imatge de la retenció, a l'autopista AP-7 | Twitter / @uricopter

 

 

Aquest divendres, dia 19 d'abril, en plena festivitat de Divendres Sant, ha estat una jornada complicada a la xarxa viària de les comarques de Tarragona i, particularment, a l'autopista AP-7 al nord del Tarragonès. Dos vehicles s’han vist implicats en un accident per encalç en aquesta via, al seu pas pel terme municipal de la Pobla de Montornès, entre Torredembarra i Roda de Berà. Els fets s’han produït al quilòmetre 231 de la via, en sentit sud. Arran de la topada, una persona ha resultat ferida lleu i tres persones més n’han sortit il·leses.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una jornada de moltes retencions a l'AP-7 a la Pobla de Montornès

El Servei Català de Trànsit ha rebut l’avís d'aquest accident a les 11.34 hores i, durant molta estona, només hi ha hagut un carril de la via obert en sentit Tarragona, fet que ha provocat molts problemes viaris, tal com es queixaven diversos usuaris:

 

 

 

I és que la topada que s'ha produït a la Pobla de Montornès, al pas de l'AP-7 per aquesta petita localitat del Baix Gaià, no ha tingut conseqüències greus a escala personal, però sí pel que fa a trànsit. Per circular en sentit sud, atès que tan sols hi havia un carril obert, s'ha produït un 'efecte embut' que ha arribat a acumular fins a onze quilòmetres de retencions en sentit sud.

 

A mesura que han anat passant els minuts, però, la situació viària s'ha normalitzat i cap a les dues del migdia, amb la reobertura de l'autopista, s'ha donat per tancada la incidència i per resolta aquesta important afectació de trànsit.

 

També et pot interessar