Ferit un motorista en un accident de trànsit a Torredembarra

Els fets s'han produït aquest dimecres, a primera hora del matí

Un home que conduïa un ciclomotor ha resultat ferit aquest dimecres, 6 de febrer, en un accident de trànsit que s'ha produït al terme municipal de Torredembarra.

Els fets han tingut lloc poca estona després de les nou del matí a una de les sortides del nucli urbà de la vila cap a la carretera T-214, que és la que connecta la rotonda del pontet amb la de l'entrada a l'autopista i va fins a la Riera de Gaià. De resultes de l'accident, doncs, el conductor de la moto ha hagut de ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona.

Ferit lleu en caure de la seva moto a Torredembarra

Quan passaven, doncs, pocs minuts de les nou del matí d'aquest dimecres, 6 de febrer, ha estat quan s'ha produït aquest sinistre viari que, afortunadament, no ha tingut conseqüències greus. Tot plegat ha passat quan una moto circulava per la carretera T-214 en sentit la Riera de Gaià.

A la sortida del carrer de la Muralla de Torredembarra cap a aquesta via, el conductor del ciclomotor ha vist com un cotxe es disposava a incorporar-se i no ha respectat el senyal obligatori d'STOP. Ha estat llavors quan ha fet un moviment brusc amb la motocicleta a fi i efecte d'intentar esquivar una forta topada amb el cotxe. En aquesta maniobra, el conductor de la moto ha acabat xocant contra el lateral del vehicle, ha perdut l'equilibri i ha acabat caient a terra.

De resultes, doncs, d'aquesta caiguda, el conductor de la moto ha hagut de ser atès 'in situ' per part de les dues ambulàncies que ha desplaçat al lloc dels fetsel Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM. Els professionals de les ambulàncies han optat per derivar el pacient a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, on se li han practicat atencions mèdiques més precises. El seu pronòstic, però, és lleu.

El conductor del cotxe, que finalment no s'ha vist directament implicat en l'accident, ha resultat il·lès. Al lloc dels fets també hi ha treballat la Policia Local de Torredembarra.

També et pot interessar

El conseller El Homrani visita divendres la biblioteca de Torredembarra

Les inscripcions per al Carnaval de Torredembarra, obertes fins el 12 de febrer


Comentaris