GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Set ferits en un triple accident a l'N-340 a Torredembarra

Els fets es van produir dimarts al vespre

Un triple accident a pocs metres de distància i en un interval molt breu de temps va deixar, dimarts dia 11 de juny al vespre, fins a set ferits al pas de la carretera N-340 per Torredembarra. La successió d'accidents es va iniciar amb una lleu topada entre dos turismes que circulaven en sentit Tarragona. El xoc va fer que els dos conductors s'apartessin fins a situar-se al voral per tal de fer el comunicat amistós d'accident per a les seves companyies asseguradores.

 

Arriba una ambulància... i pateix un segon accident

Els dos conductors van patir contusions lleus i van avisar una ambulància per ser atesos. Però en aquell moment, passava per la carretera una unitat del SEM que traslladava un home que havia rebut l'alta cap a casa seva. L'ambulància es va aturar per atendre els ferits i, quan professionals i pacients eren dins de l'ambulància, un cotxe va impactar-hi.

 

Als dos ferits i al pacient de l'ambul√†ncia, cal sumar-hi els dos professionals que anaven al vehicle m√®dic, que tamb√© van patir lesions. Els fets van obligar a activar m√©s ambul√†ncies del SEM per tal d'atendre el creixent nombre de persones ferides, per√≤ tamb√© Mossos d'Esquadra i Bombers per poder fer front a les conseq√ľ√®ncies de l'accident sobre la via.

 

A 500 metres, un tercer accident

Però aquí no acaba aquest relat surrealista. Tot just quan els serveis d'emergències eren al lloc dels fets atenent el doble accident, se'n va produir un tercer, a escassos 500 metres del punt on es trobaven. En aquesta nova topada, dues persones més van resultar ferides, fent augmentar fins a set els registres de ferits.

 

Una concadenaci√≥ d'accidents que va deixar, doncs, set ferits al pas de l'N-340 per Torredembarra. Tres d'ells van ser traslladats a l'Hospital Comarcal del Vendrell, tres m√©s a Santa Tecla, a Tarragona, i un dels ferits va ser at√®s a Joan XXIII, tamb√© a Tarragona.

 

També et pot interessar