Torredembarra celebrarà el 2020 al centre de la vila amb una festa jove i gratuïta

Està previst que la revetlla s'iniciï a les 00.30h i duri unes cinc hores
Banda Neon ja va actuar a Torredembarra l'estiu passat, per la revetlla de la Festa del Quadre de Santa Rosalia. | TarragonaDigital

 

Torredembarra ja ha iniciat el compte enrere per donar la benvinguda al 2020, durant la nit d'aquest dimarts i la matinada d'aquest dimecres. Al municipi, el tombant de l'any presenta una important novetat: es recupera la revetlla, que no se celebrava des de 2015. Després de quatre anys sense una festa per passar el Cap d'Any al municipi, doncs, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra ha optat per recuperar aquest acte i canviar-ne algunes de les característiques essencials respecte a com s'havia fet en anys anteriors.

 

 

Una festa gratuïta i al centre del poble

Primera novetat: si en anys anteriors aquesta revetlla s'havia celebrat al pavelló municipal Els Caus, ubicat al capdamunt del barri de Sant Jordi, al 2020 se li donarà la benvinguda a l'interior de la Sala Gran del Casal Municipal, al carrer de la Capella, en ple centre del municipi. I si en altres ocasions la festa havia estat de pagament, aquest cop serà gratuïta.

 

Així doncs, la cita serà aquest proper dimecres, 1 de gener, a les 00.30 hores, després del sopar i de prendre, tal com indica la tradició, el raïm durant les Campanades. «Està previst que la festa acabi sobre dos quarts de sis del matí», ha detallat a TarragonaDigital el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra, Guillem Pujol.

 

 

Banda Neon i el DJ Ricky RF, protagonistes de la primera matinada de 2020 a la Torre

Qui s'encarregarà de posar la música serà un grup de versions que ha triomfat de valent a Torredembarra —i, de fet, arreu de Catalunya— aquest 2019. Es tracta dels empordanesos Banda Neon, que ja van actuar a la Torre el passat 14 de juliol, coincidint amb la revetlla de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, a la plaça del Castell. En aquella ocasió, la seva actuació va ser tot un èxit i el grup repeteix visita, doncs, aquest Cap d'Any. Un cop acabi la seva actuació, serà el torn del DJ Ricky RF, un punxadiscos local que acabarà d'allargar la celebració fins a dos quarts de sis de la matinada.

 

L'edil Guillem Pujol ha explicat a TarragonaDigital que «feia anys que a Torredembarra no s'hi feia res per Cap d'Any i tothom reclamava una festa al poble». «Hem decidit tornar a recuperar aquesta festa, dirigida a tots els públics però sobretot a gent jove», ha manifestat Pujol, que ha subratllat que «és aquest segment de població el que té més difícil fer plans alternatius fora del municipi per la dificultat de desplaçar-se». D'aquesta manera, doncs, qui vulgui també podrà evitar desplaçaments i celebrar el Cap d'Any a la Torre.

 

«És gratis, al centre del poble i acabarà tard», ha reblat Pujol. Torredembarra recupera aquest 2020 la Festa de Cap d'Any i espera estrenar-lo amb el Casal Municipal ple i una festa d'èxit.