Torredembarra recupera la festa de la Nit de Cap d'Any

Hi actuarà el grup de versions Banda Neon i un DJ
La Banda Neon ja va actuar a Torredembarra la passada Festa del Quadre de Santa Rosalia. | TarragonaDigital.com

Després de quatre Caps d'Anys sense cap mena de celebració, especialment per al públic més juvenil, Torredembarra recuperarà la revetlla de Cap d'Any per donar la benvinguda al 2020. Així ho ha confirmat aquest dimarts, 5 de novembre, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra, que és l'organitzadora de l'esdeveniment.

Malgrat aquest detall, però, la celebració no s'encararà com una festa dirigida exclusivament al públic més juvenil, sinó que se'n busca de totes les edats —que la revetlla pugui ser apta per a un públic familiar, amb un estil semblant a una nit de Festa Major. La festa, d'entrada gratuïta, es farà a la sala gran del Casal Municipal.

La Banda Neon actuarà la Nit de Cap d'Any a Torredembarra

En aquesta línia, la de tots els públics, respon el grup de versions que s'ha contractat de cara a la Nit de Cap d'Any. Es tracta del grup de versions empordanès Banda Neon, que ja ha actuat enguany a la Torre: ho va fer la nit del 14 de juliol, per la revetlla de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, a la plaça del Castell, amb un notable èxit entre el públic assistent.

Després de l'actuació de la Banda Neon, hi haurà encara més música, a càrrec d'un DJ, fins ben entrada la matinada per celebrar l'entrada al nou any, 2020.

La darrera festa per celebrar el Cap d'Any a Torredembarra es va fer cinc anys enrere, per saludar l'arribada de 2015. Després de quatre anys sense oferta festiva al municipi en una de les nits més celebrades, especialment pels joves, la regidoria de Joventut confirma, doncs, que es recupera aquesta celebració a la sala gran del Casal Municipal i que, a més, serà gratuïta.

"👉 LA TORRE: Vora 100 inscrits a les activitats del nou Espai Jove" "🚧 L'obra que es vol fer a Creixell amb l'ajut de la Generalitat"