La Festa de la Mare de Déu del Carme arriba demà dimarts al Barri Marítim d'Altafulla

La Verge arribarà en barca a la platja, davant del club marítim i, al voltant de les 20.30 hores, començarà la processó cap a l’església de Santa Maria
La Festa de la Mare de Déu del Carme, a Altafulla, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

 

És juliol i Altafulla es vesteix de festa i tradició. La Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors i mariners, arriba demà dimarts al Barri Marítim del municipi. Es tracta, sens dubte, d’un dels actes més solemnes del calendari d’estiu i es desenvolupa, principalment, a Baix a Mar.

 

Demà dimarts, 16 de juliol, la Mare de Déu arribarà en barca a la platja d’Altafulla —davant del Club Marítim— cap a les vuit del vespre, després d’haver sortit del port de Torredembarra. Allà, se celebrarà la tradicional missa marinera i, cap a dos quarts de nou, començarà la solemne processó cap a l’església de Santa Maria.

 

 

 

Havaneres i rom cremat

Ja al temple, tindrà lloc el cant de la Salve i la imposició d’escapularis, i el grup Balandra, de Reus, oferirà la tradicional cantada d’Havaneres, tot acompanyat de rom cremat. Aquests actes estan organitzats per la Parròquia de Sant Martí i hi col·laboren el Club Marítim d’Altafulla i l’Ajuntament.

 

"🔴 ⛪ ÚLTIMA HORA: Francesc Esteso plega com a mossèn de Torredembarra" "⚠ Quatre ferits lleus en un accident a l'N-340 a Roda de Berà"