Tot a punt per gaudir d'un cap de setmana màgic amb el Festival de Màgia de Torredembarra

De divendres a diumenge els carrers de Torredembarra s'ompliran d'activitats màgiques
Tot a punt pel Festival de Màgia de Torredembarra   | Gerard Recasens

 

Torredembarra es prepara per acollir la tercera edició del seu reconegut Festival de Màgia. El municipi està preparat per gaudir d'un cap de setmana replet de màgia, el qual s'allargarà del dia 26 al 28 d'abril. La gran aposta d'enguany és l'orientació del festival cap a la màgia familiar i de carrer. Així doncs, les actuacions seran aptes per a tots els públics, evitant d'aquesta manera que alguns d'aquests quedin exclosos de certes activitats. 

 

També cal destacar l'aposta per unes actuacions molt més sedentàries, evitant un excés de cercaviles pels carrers del poble. A més, els petits tindran l'oportunitat d'endinsar-se en el món de la màgia gràcies al taller infantil que hi ha programat. En aquest, se'ls ensenyarà a realitzar diversos trucs que no requereixen materials especialitzats, però que sorprendran a tot el seu entorn!

 

Aquesta tercera edició, com és habitual, també comptarà amb mags de caràcter internacional que aportaran els seus exquisits trucs i coneixements al que és considerat el millor festival de màgia de la zona. Comença el compte enrere perquè pugueu gaudir d'unes jornades espectaculars!

El programa compta amb mags de caràcter internacional  | Gerard Recasens

 

El programa complet del Festival de Màgia de Torredembarra

Divendres 26 d’abril. Màgia al carrer

— 18.00 hores, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

— 19.00 hores, a la plaça de la Font.

Actuacions: Alexis Pardo, Màgic Titu, Màgic Jordi.

Preu: Activitats gratuïtes.

 

Dissabte 27 d’abril. Màgia familiar

— 11.00 a 12.00 hores, Espai Cultural Sala del Mar. Taller de màgia de prop i venda de productes.

Preu: Infants (acompanyats d’un adult) 4 euros. Famílies monoparentals i nombroses 3 euros. Entrades taller + espectacle Struc: 7 euros (infants acompanyats d’un adult) i 5 euros (famílies monoparentals i nombroses).

— 12.30 a 13.30 hores, Espai Cultural Sala del Mar. Espectacle infantil amb el “País Struc: Això no és màgia, o sí!!!”.

Preu: Infants (acompanyats d’un adult) 4 euros. Famílies monoparentals i nombroses 3 euros. Entrades taller + espectacle Struc: 7 euros (infants acompanyats d’un adult) i 5 euros (famílies monoparentals i nombroses).

— 19.00 a 21.00 hores, Casal Municipal. Gala internacional.

Actuacions: Enric Magoo, Kenris Murat & Aurélia, Duo Kybalion i Pedro III.

Preu: Adults 7 euros. Menors de 12 anys, famílies monoparentals i nombroses, jubilats i discapacitats 5 euros. Grups de 10 (entrada anticipada) 5 euros. De 0-3 anys és gratuït.

 

Diumenge 28 d’abril. Gala Cloenda

— 17.30 a 19.30 hores, Casal Municipal. 'Magic Casting' amb Civi-Civiac Producciones.

Preu: Adults 5 euros. Menors de 12 anys, famílies monoparentals i nombroses, jubilats i discapacitats 3 euros. Grups de 10 persones (entrada anticipada) 3 euros. De 0-3 anys és gratuït.