Ferran Palau a la guitarra

Ferran Palau porta l'‘easy-loving’ a l'escenari del Roca Foradada

El divendres 14 d'agost a les 22.30 hores, l'escenari del Roca Foradada rebrà l’obra més romàntica i colorista de l’artista

Ferran Palau és un músic català nascut a Esparreguera. L'any 2003 va ser un dels fundadors del grup de música Anímic. En paral·lel, el 2012 va començar la seva carrera en solitari, inicialment amb un estil folk i de cançó d'autor que ha derivat cap a l'indie i la música alternativa.

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de 'Kevin', el seu quart disc en solitari. Gravat l’any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii. 

Un disc pop de que mira de reüll al soul més ‘easy-loving’. En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el ‘tu’ i el ‘jo’ que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

Ferran Palau
Es mantindran les mesures de seguretat i es limitarà l’aforament a 200 persones | Facebook

Venda d'entrades, per internet o a taquilla

El preu de les entrades és de sis euros, però hi ha un preu reduït, de cinc euros per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció. 

La compra d’entrades es pot realitzar a través del web - 4tickets.es - i a taquilla una hora abans del concert.

Tots els actes públics programats aquests dies, es mantindran les mesures de seguretat i higiene i es limitarà l’aforament a 200 persones per concert. Totes les actuacions del festival es realitzaran al recinte de la Roca Foradada, al port de Torredembarra.

Podeu consultar la programació del 12è festival Roca Foradada al web oficial de l'Ajuntament de Torredembarra.

 


Comentaris