L'escenari del Festival Roca Foradada acollirà al cantautor Roger Mas

El cartell de la dotzena edició inclou estils molt diversos: havaneres, cançó d'autor, pop metafísic i swing
Roger Mas és considerat músic entre poetes i poeta entre músics | Facebook

El diumenge 26 de juliol la cançó d'autor prendrà protagonisme amb un dels artistes que «millor encarna el paper de cantautor». Es tracta de Roger Mas, que amb la seva combinació de música i poesia presentarà el seu darrer disc, que porta el nom de Parnàs, com el jardí dels poetes.

L’actuació s’iniciarà a les 22.30 hores al recinte Roca Foradada al Port de Torredembarra i tindrà una duració aproximada de 90 minuts. 

Amb tota una vida dedicada a la música i a l’estudi de diferents instruments, Roger Mas insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves. 

Considerat poeta entre músics i músic entre poetes, aquest cantautor agermana música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. La seva música està inspirada en tres pilars: les músiques modernes, la d'arrel i els sons ancestrals del món. 

  

Un festival condicionat per les mesures de seguretat

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra, Núria Batet, ha explicat que el festival d'enguany es veurà condicionat per les mesures de seguretat i higiene per prevenir l'expansió de la Covid-19.

Per tant, com a tots els actes públics programats aquests dies, es mantindran les mesures de seguretat i higiene i es limitarà l’aforament a 200 persones per concert. Totes les actuacions del festival es realitzaran al recinte de la Roca Foradada, al port de Torredembarra.

  

Venda d'entrades, per internet o a taquilla

El preu de les entrades serà de sis euros, però hi haurà un preu reduït, de cinc euros per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció. 

La compra d’entrades es pot realitzar a través del web - 4tickets.es - i a taquilla una hora abans de cada concert.

Podeu consultar la programació del 12è festival Roca Foradada a continuació:

Dissabte 1 d’agost

22.30 hores, Maika Makovski (cançó d’autor).

Divendres 14 d’agost

22.30 hores, Ferran Palau (pop metafísic).

Dissabte 22 d’agost

22.30 hores, Saphie Wells & Swing Cats (swing).

"Última hora: Nou brot de coronavirus al Tarragonès" "Bona noticia per a les famílies de Roda de Berà!"