Port Bo obrirà el 12è Festival Roca Foradada de Torredembarra

El festival acollirà cinc actuacions de diferents estils entre el 18 de juliol i el 22 d'agost
L'agrupació Port Bo obrirà el Festival Roca Foradada | Facebook

Aquest dissabte 18 de juliol el grup Port Bo obrirà el 12è Festival Roca Foradada de Torredembarra amb el tradicional concert d’havaneres. L’actuació s’iniciarà a les 22.30 hores al recinte Roca Foradada al Port de Torredembarra.

L’agrupació Port Bo neix l’any 1966 a Calella de Palafrugell amb motiu de la presentació del llibre Calella de Palafrugell i les havaneres. A més de participar en les cantades més importants de Catalunya, ho ha fet també a l'àmbit internacional.

En l’actualitat el grup el formen, Josep Nadal (tenor), Irineo Ferrer (Mineu) baríton i Carles Casanovas veu baixa, guitarra i direcció musical. El seu repertori està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana, entre d’altres. 

Les entrades, per internet o a taquilla

El preu de les entrades serà de sis euros, però hi haurà un preu reduït, de cinc euros per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció. 

La compra d’entrades es pot realitzar a través d'internet - al web 4tickets.es - i a taquilla una hora abans de cada concert.

Un festival marcat per les condicions sanitàries

Com a tots els actes públics programats aquests dies, es mantindran les mesures de seguretat i higiene que exigeixin les autoritats sanitàries. Tots els concerts del festival es realitzaran al recinte de la Roca Foradada, al port de Torredembarra, on es limitarà l'aforament a 200 entrades per concert. 

Per aquest motiu, i per apropar a tothom a l’inici del festival, la cantada d’havaneres amb la qual iniciarà el grup Port Bo serà retransmesa en directe per la Televisió Pública del Camp de Tarragona (TAC12).

Podeu consultar la programació completa del 12è festival Roca Foradada a continuació:

Diumenge 26 de juliol

22.30 hores, Roger Mas (cançó d’autor).

Dissabte 1 d’agost

22.30 hores, Maika Makovski (cançó d’autor).

Divendres 14 d’agost

22.30 hores, Ferran Palau (pop metafísic).

Dissabte 22 d’agost

22.30 hores, Saphie Wells & Swing Cats (swing)

"Festa Major: Arriba a la Nou de Gaià l'exposició itinerant 'Trenkadís'" "Altafulla: El nou trenet turístic arriba amb grans novetats"