altafulla

La Fira d'Artesans d'Altafulla abaixa el teló amb prop de 38.000 visitants

La xifra final, an línia amb les previsions d'enguany | L'organització en fa una valoració molt positiva

Prop de 38.000 persones han gaudit de la tradicional Fira d'Artesans —que ja suma un total de 22 edicions consecutives— d'Altafulla durant el cap de setmana llarg d'entre el 15 i el 18 d'agost. L'organització de la mostra, a càrrec de l'Ajuntament d'Altafulla i el Col·lectiu d'Artesans local, ha fet una valoració molt positiva «d'una gran edició marcada per la qualitat i l'elevada participació», en paraules del coordinador Diego Spano.

El balanç final que ha fet públic el consistori queda molt a prop de la previsió inicial de rebre 40.000 visitants durant els quatre dies de fira d'enguany. L'elevada xifra, afirmen, es deu en part gràcies a la jornada inaugural de dijous, «una de les més concorregudes dels darrers anys» segons els organitzadors. La regidora de Turisme d'Altafulla, Natàlia Sanz, ha celebrat «el bon ambient, la regeneració de l'oferta i el desenvolupament sense cap incidència destacable» durant el transcurs de l'esdeveniment.

La 22ena edició de la Fira d'Artesans d'Altafulla ha rebut gairebé 40.000 visitants en quatre dies

altafulla
Més d'un centenar d'artesans han format part de la mostra d'enguany | Cedida

D'entre les 120 parades variades que s'han pogut veure arreu de l'entorn de les Eres del Castell, en destaquen les novetats enguany de la recuperació de mostres d'oficis artesans, una exposició de carruatges antics, restaurats i recuperats segons els patrons originals, i també el paper actiu del Centre d'Estudis, que ha obert una exposició sobre l'artista local Martí Royo per commemorar els 70 anys del naixement del difunt ceramista.

Els responsables de l'organització de la Fira d'Artesans reconeixen que encara no s'han reunit per fer un balanç exhaustiu de la mostra i començar a pensar en l'edició de l'any vinent, però l'edil de Turisme ja s'ha obert a reeditar la mateixa línia de col·laboració amb el col·lectiu.

altafulla
Els concerts i les actuacions musicals, un dels grans plats forts dels quatre dies de Fira | Cedida

També et pot interessar


Comentaris