ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

Deu marques exposaran a la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

La cita serà del 12 al 14 d'octubre a la plaça del Castell
Durant els tres dies de fira de l'any passat, l'assistència a la plaça del Castell de Torredembarra va superar les 5.000 persones. | BaixGaiàDiari.cat

 

Torredembarra ja es prepara per una de les seves fires que ja s'ha fet un lloc a l'agenda anual de la localitat: la Fira de la Cervesa Artesana torna per celebrar la seva novena edició a la plaça del Castell. La cita serà els dies 12, 13 i 14 d'octubre i s'hi podran degustar un total de deu marques de cervesa diferents, que duran a la plaça diversos dels productes artesanals que elaboren. La fira s'obrirà divendres 12, de dotze del migdia a la una de la matinada; dissabte 13, de nou del matí a la una de la matinada; i diumenge 14, d'onze del matí a tres de la tarda.

 

Les 10 marques de cervesa que seran a la novena Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

Entre les marques que muntaran la seva parada a la plaça del Castell en aquesta edició de la fira no hi mancarà la Cervesa Estraperlo, elaborada a la Torre, que és coordinadora tècnica de la fira. L'acompanyaran altres expositors de les comarques de Tarragona com ara la cervesa Lanou, de la Nou de Gaià; les Clandestines, de Montferri; la Surfera, de la Móra; o la Rústica Bufona, d'Escaladei.

 

La resta d'expositors provenen de les comarques de Barcelona: Bripau, de Sant Pere de Riudebitlles; Grenyut, de Santpedor; la Castellera, de Vilafranca del Penedès; i Ratpenat, de la mateixa ciutat de Barcelona. Finalment, hi haurà una cervesa procedent de Sardenya, de la marca Circole a Mine of Beer. A més, hi haurà dues 'food trucks'.

 

Diverses activitats al voltant de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

Però no tan sols es podran degustar cerveses, a la fira torrenca. Al llarg del cap de setmana, s'han programat cates (dissabte al migdia), la ja tradicional trobada dels amics dels scooters clàssics (dissabte a les nou del matí), música en viu, activitats infantils i un inflable per a la canalla (dissabte a les sis de la tarda) i DJs. A més, una mostra de llibres sobre el món de la cervesa es podrà consultar tot l'octubre a la biblioteca Mestra Maria Antònia.

 

Dissabte a les dotze del migdia es durà a terme la xerrada «La cervesa artesana als Estats Units» a càrrec d’Albert Sanchís. Divendres a les set de la tarda hi haurà una visita guiada al castell i al llarg del cap de setmana es podrà visitar el far —amb reserva prèvia al web de turisme.

 

Pel que fa a l'activitat musical, divendres a les 22.00 hores actuarà Lou Min —amb versions dels '80 i els '90—; dissabte a les 13.00 hores els DJs Lambritus i Manolaken; i el mateix dissabte, a les 22.00 hores, els Julivert.

 

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra arriba a la seva novena edició. | BaixGaiàDiari.cat