Diumenge de 'Futbol contra el càncer' a Roda de Berà

La jornada té l'objectiu de recaptar diners per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer
Una imatge d'una de les edicions anteriors del 'Futbol contra el càncer' de Roda de Berà. | TarragonaDigital.com

 

El proper diumenge, 21 de juliol, el Camp de Futbol Municipal de Roda de Berà acollirà la tretzena edició de la jornada solidària ‘Futbol contra el càncer’, amb l’objectiu de recaptar diners per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. L’activitat, organitzada per les associacions Roda Jove, Penya Blaugrana i el Club Atlètic Roda de Berà, amb la col·laboració del PIJ i l’Ajuntament de Roda de Berà, és oberta a tothom i, a més, ja s'ha convertit en tot un clàssic de l'esport i de la solidaritat a la vila.

 

Activitats des de mitja tarda

A les sis de la tarda s’iniciarà el partit infantil, adreçat a tota la canalla que ho vulgui d’entre 8 i 12 anys. Una hora més tard començarà el partit per a adults —inclou joves a partir de 13 anys. Per participar-hi, no cal fer inscripció prèvia, ja que es pot fer el mateix diumenge al camp.

 

A més a més dels partits de futbol, hi haurà altres activitats com pintacares, concurs de xuts i sorteig de regals entre tots els assistents. El preu de l’entrada solidària serà de tres euros, tant per al públic com per als jugadors, però també es podrà col·laborar mitjançant donatius o comprant productes de marxandatge.

"🔴L'alcalde tarragoní que ha renunciat al seu sou com a alcalde" "🔥 BONES NOTÍCIES: Extingit l'incendi del Racó del Cèsar, a Creixell"