Una geladeria de Roda de Berà ofereix feina set dies a la setmana a 12 hores sense descans

El diari Público destapa aquesta oferta d'estiu al municipi del Baix Gaià
La Geladeria La Jijonenca de Roda de Berà oferia a principis d'estiu una indignant oferta de feina | Google Maps

 

En la temporada d'estiu, les ofertes de feina augmenten i se'n poden trobar de tota classe, sobretot en el sector de l'hostaleria en les zones turístiques de sol i platja. El diari Público ha ensenyat una oferta indignant d'una geladeria tarragonina, concretament, al municipi de Roda de Berà. En aquesta, es treballaria cada dia de la setmana a dotze hores, sense descansar, almenys, el mes d'agost.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

De dilluns a diumenge, 12 hores i sense descans

A principis d'estiu, la geladeria La Jijonenca de Roda de Berà, situada al Roc de Sant Gaietà, va posar una oferta a internet per contractar un cambrer o cambrera de forma temporal durant els mesos d'estiu. En l'anunci es podia llegir «Requerim cambrer/a amb domini de safata per servei de terrassa» amb jornada completa i horari «a comentar». Aparentment, era un anunci com els molt que hi ha en aquesta època estiuenca.

 

Des del Público, però, van investigar aquesta oferta de feina. Un anunci que semblava normal, es tractava d'un treball de 12 hores diàries, de dilluns a diumenge, sense cap dia de descans. Tanmateix, en una captura de pantalla de whatsapp es pot veure com el contacte de l'oferta diu que «al juliol si es pot fer 1 dia a la setmana, el donaré. A l'agost, segur que no», referint-se als dies de descans que podia tenir la treballadora.

 

A més, en preguntar si cotitzen totes les hores a la seguretat social, li argumenta que «el contracte ha de ser a jornada completa», ja que «més no es pot».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
antonio
A la cárcel por atentar contra los derechos de los trabajadores
Jordi
Esto pasa todos los años en esta heladería. En la hostelería hay una esclavitud de horas. Sobretodo lo de esta heladería que es una pasada.
Francesc
Es per no anar i que tanquin portes
Press
Es per denuncia, no se si la llei s aplica a tots els convenis per igual però existeix la llei del 6-1 i 11-3, 6 de treball 1 de descans, 11 de treball 3 de descans, q som persones!!!!!
Agustí
A Tortosa ia una empresa que te dos treballadors, se treballa les 24 hores, 7 dies a la setmana, 365 dies a l'any, contracte A JORNADA COMPLETA , és legal? Vacances?
Miguel
Es como las paradas de la refinería., se trabaja todos los días y se cobran todos los días. Si es solo por 1mes...que más da!? Obviamente, mientras se pague como debe ser. No sean gandules cheee!
Marina
El Supermercado Día también hace lo mismo, no tenemos días libres, solamente 2 veces al mes, uno trabaja porque necesita, pero tu físico y psicológico lleva echo polvo.