Pla general dels terrenys on s'ubicarà la futura comissaria dels Mossos a Torredembarra

La futura comissaria dels Mossos a Torredembarra comença a caminar

La Generalitat ha licitat les obres per prop de 3 MEUR | Els treballs duraran 15 mesos i l'edifici serà una realitat el 2022

La futura comissaria  dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra  comença a caminar. La Generalitat ha mogut els primers tràmits necessaris per a la infraestructura i ja ha licitat les obres de construcció de l'edifici, per tal que les empreses interessades a assumir-les puguin presentar les seves respectives ofertes abans del 30 de novembre. Els treballs s'han pressupostat per gairebé 3 MEUR i tindran una durada de quinze mesos.

L'escenari preveu que, a principis de l'any 2022, la nova comissaria sigui ja una realitat i pugui entrar en funcionament. El nou edifici aspira a incrementar i complementar els serveis policials de l'Area Bàsica Policial (ABP) del Tarragonès en un punt estratègic com és el nucli torrenc, especialment concorregut en els mesos d'estiu i que veu com la població de la zona es multiplica. Està previst que l'adjudicació  de les obres es conegui a principis de 2021 per tal de complir els terminis anunciats de la nova comissaria.