Nadal a Torredembarra

Torredembarra organitza una nova gimcana nadalenca d'aparadors

Hi participen fins a 54 botigues de la localitat

Torredembarra mantindrà aquestes festes de Nadal la ja tradicional gimcana d'aparadors. La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament torrenc impulsa enguany, per cinquè any consecutiu, la Gimcana dels aparadors de Nadal. Amb l'eslògan «Troba l'objecte que no toca!», un any més, es tracta una proposta lúdica per a infants i famílies que es durà a terme del 5 al 27 de desembre i en què participaran un total de 54 comerços.

Els nens hauran de trobar els objectes discordants dels aparadors

La proposta, que busca la promoció del comerç local en el context del Nadal, consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb aquestes festivitats ni amb la botiga mateixa. El repte és clar: els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella, que ja es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i a l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana.

Una vegada omplerta tota la graella, els participants hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme o l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2014.

El 3 de gener de 2020, l'entrega de premis

Les butlletes recollides s'hauran de lliurar, com a molt tard, dijous dia 2 de gener a la una del migdia. Passat aquest termini, es revisaran, i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig públic i en directe el mateix divendres, 3 de gener, a dos quarts de nou del vespre, al Pati del Castell. Els infants podran guanyar una bicicleta, un patinet i un lot de productes escolars i, com a novetat, dos lots de regals de les botigues participants.

Les botigues també tindran opció a premi, i és que els participants valoraran el 'Millor aparador decorat de Nadal' i ' més original amagat a l'aparador', reconeixements que es lliuraran el mateix dia 3.