Imatge aèria de Torredembarra

'Endevina, endevinalla i fotografia amb la canalla', l'activitat per redescobrir en família Torredembarra

Els participants entraran en el sorteig de tres càmares FujiFilm Instax Mini i vint lots de productes de marxandatge i activitats d'oci

L'Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de Turisme, ha programat una activitat  promocional del municipi adreçada a les famílies per a fer-la amb el grup bombolla de convivència i a l'aire lliure. Entre el 25 de març i el 2 de maig, aprofitant l'arribada de la primavera, s'ha organitzat l'activitat 'Endevina, endevinalla i fotografia amb la canalla' amb l'objectiu que les famílies acompanyin la canalla de ruta per la Torre resolent endevinalles que els portaran a vuit punts diferents del municipi.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquesta activitat lúdica permetrà els infants i famílies conèixer la cultura, geografia  i història  del municipi mentre resolen les endevinalles per saber a quin punt de Torredembarra cal adreçar-se, on s'hauran de fer una foto original i creativa. 

En resoldre les vuit endevinalles  i tenir fetes les fotografies  corresponent, s'han de presentar junt amb el formulari del concurs per correu electrònic a l'adreça de turisme@torredembarra.cat i, així, poder participar en el sorteig  de tres càmeres FujiFilm Instax Mini i vint lots de productes de marxandatge i activitats d'oci. 

Marina Riudeubas, regidora de Turisme, ha explicat que l'activitat s'emmarca en el concepte del Redescobreix Torredembarra  que es va posar en marxa l'estiu passat i és molt adequada per a fer en aquests moments de restriccions per la Covid-19, ja que està pensada per fer amb la bombolla de convivència i a l'aire lliure. El formulari  per participar en el concurs es pot trobar als comerços del municipi, a l'Ajuntament i a l'Oficina de Turisme. També es pot descarregar al web de Turisme Torredembarra.