GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reggae per Xics i la Fundación Tony Manero, al Pleamar Vintage Market d'Altafulla

The Soul Machine recuperarà l'actuació que havia de fer el 2018 i que es va suspendre a causa del mal temps
'The Penguins', en un dels seus espectacles de 'Reggae per xics'. | TarragonaDigital.com

 

L'edició de 2019 del Pleamar Vintage Market, que se celebra a Altafulla, va prenent forma mica en mica. Aquesta setmana, l'emissora municipal Altafulla Ràdio desvelava alguns dels noms dels grups musicals que formaran part del cartell d'aquest mercadet, que tindrà lloc al parc de Voramar de la localitat els dies 20 i 21 d'abril, és a dir, dissabte de Glòria i diumenge de Ressurrecció, en plena Setmana Santa.

 

Reggae per Xics i la Fundación Tony Manero actuaran al Pleamar

Els dos grans noms del mercat d'aquest 2019, que celebra enguany la seva cinquena edició, seran el de Reggae per Xics i la Fundación Tony Manero. El primer és un espectacle amb molt d'èxit arreu de Catalunya, de cançons infantils adaptades a l'estil reggae i interpretades pel grup català The Penguins. L'actuació està prevista per a diumenge 21 d'abril al migdia i es la gran aposta enfocada al públic infantil d'aquesta edició del Pleamar Vintage Market.

 

Dissabte dia 20, a la nit, haurà actuat l'altre cap de cartell: la famosa Fundación Tony Manero, que aportarà gresca i ganes de ballar al públic present. Amb un bon repertori de cançons animades, ben segur que seran l'altre gran reclam musical del Pleamar Vintage Market 2019.

 

Moltes altres apostes musicals durant aquest Pleamar Vintage Market

Aquestes no seran, però, les úniques ofertes musicals del cinquè Pleamar Vintage Market. Al llarg de les dues jornades que durarà, hi haurà per exemple els DJ’s Pleamar Selektors, TGN Swing, Vinilo Travieso, el Sr. Oró Dj, i David Monoman Dj. Tots ells actuaran dissabte, quan també es preveu un homenatge a Jota Pardo, el propietari de la Traviesa jubilat recentment.

 

Diumenge a la tarda, la música la posaran Pleamars Slektors i Napoleon pincha avec Gemme le cousine Dj. The Soul Machine, que l'any passat va haver de suspendre el seu concert a causa de les inclemències meteorològiques, recuperarà enguany l'oportunitat de tocar a Altafulla per tancar el Pleamar 2019.

 

També et pot interessar