EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

La consellera Artadi rebrà Llorenç Gómez al Palau de la Generalitat

L'acte es farà aquest dilluns a la tarda
Llorenç Gómez posa amb el trofeu del Mundial de Clubs disputat al Brasil, fa uns mesos. | Cedida

 

A Llorenç Gómez li plouen els homenatges des que el passat dissabte, 10 de novembre, va ser proclamat millor jugador de futbol platja del planeta. Aquell vespre, als premis mundials del futbol platja que es lliuraven a Dubai, el torrenc, de 27 anys rebia la màxima consideració d'aquest esport arreu del món.

 

A tots els reconeixements rebuts, ara és la Generalitat de Catalunya qui vol retre el seu particular homenatge a Gómez. Aquest dilluns, 3 de desembre, a les cinc de la tarda, la consellera de Presidència i portaveu del govern de Catalunya, Elsa Artadi, farà una recepció oficial a Llorenç Gómez al Palau de la Generalitat.

 

La Generalitat homenatjarà Llorenç Gómez aquest dilluns

És habitual que el govern de Catalunya faci una recepció oficial a aquells equips, entitats o esportistes que aconsegueixen premis de reconegut prestigi. Ara, l'èxit abismal assolit per Llorenç Gómez fa que un torrenc sigui rebut aquest dilluns a la tarda, amb tots els honors, al Palau de la Generalitat de Catalunya.

 

En la recepció, prevista a les cinc de la tarda, la consellera Artadi saludarà i es reunirà breument amb Llorenç Gómez. El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, també assistirà a l'acte.

 

Un novembre ple d'homenatges per a Llorenç Gómez

Aquest és l'enèsim homenatge que rep el jugador de futbol platja de Torredembarra, Llorenç Gómez. Des que el 10 de novembre, a Dubai, va ser escollit millor jugador de futbol platja del món, centenars de torrencs han expressat a les xarxes socials les seves felicitacions i orgull pel mèrit assolit.

 

A més, el passat dijous, 22 de novembre, l'Ajuntament de Torredembarra també va fer una recepció oficial a Gómez, acompanyat d'Edu Suárez i Adrián Frutos, guanyador i nominat, respectivament, al millor gol de l'any 2018 en futbol platja.

 

Els reconeixements a la Torre, però, no acaben aquí: tot just el vespre d'aquest divendres, 30 de novembre, Gómez va ser proclamat millor esportista masculí de l'any 2018 a Torredembarra, en un premi que va rebre de mans de l'alcalde Rovira a la Nit de l'Esport.