ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Crema un vehicle en una rotonda de l'N-340, a Altafulla

Tres dotacions dels Bombers treballen al lloc dels fets
Imatge del cotxe incendiat, a Altafulla | TarragonaDigital.com

Un vehicle crema en una rotonda a la sortida de la carretera N-340, al terme municipal d'Altafulla, a la comarca del Tarragonès. Els fets han passat cap a dos quarts de sis de la tarda d'aquest dissabte 14 de juliol, al punt quilomètric 1.175, a tocar de l'autopista AP-7.

El vehicle incendiat, no deixa cap ferit

Els fets, els quals han succeït durant la tarda d'aquest dissabte, han involucrat a un únic vehicle. El cotxe, que ha quedat avariat en una rotonda de l'N-340 al seu pas pel municipi del Baix Gaià, ha començat a cremar i s'hi han desencadenat flames altes i una visible columna de fum negre.

 

De resultes de l'accident, afortunadament, no hi ha hagut ferits. Fins al lloc de l'incident, els Bombers de la Generalitat hi han traslladat tres dotacions, que treballen per tal de sufocar el foc del turisme, el qual en el moment de l'arribada ja estava cremat al 100%. El foc s'hauria donat per extingit a prop de tres quarts de set de la tarda.

Tallen la rotonda de l'AP-7 a Torredembarra i desvien el trànsit fins a Altafulla

El passat dimecres 11 de juliol es va fer efectiu el desviament del trànsit a la rotonda de Torredembarra que distribueix el trànsit entre l'autopista AP-7 i la carretera N-340, a més on desemboca la carretera T-214, que uneix la Torre amb la Riera de Gaià. 

 

El tall s'ha realitzat amb una doble fila de barreres de formigó que provoquen que el trànsit procedent de l'AP-7, de l'N-340 en sentit sud i la T-214 des de la Riera de Gaià, no pugui completar la rotonda.

 

D'aquesta manera, els vehicles procedents d'aquestes vies, se'ls impedeix agafar directament a través de la rotonda l'accés a Torredembarra i a la Riera per la T-214, l'N-340 en sentit nord i l'AP-7 en els dos sentits.

 

Per poder aconseguir-ho, els vehicles han d'agafar obligatòriament l'N-340 en sentit Tarragona i, ja en dins el terme municipal d'Altafulla, fer el canvi de sentit.