L'inendi ha cremat un total de 3.500 metres quadrats de massa forestal

Extingit l'incendi forestal entre Salom贸 i Vilabella

El foc s'ha originat poc despr茅s de dos quarts de dotze del migdia

Des de poc després de dos quarts de dotze del migdia d'aquest dijous, dia 11 de juliol, un incendi ha afectat una zona forestal situada al terme municipal de Salomó, però molt a prop del límit amb el de Vilabella, a l'Alt Camp. Es tracta d'una àrea coneguda com 'Els set ponts', molt a prop de la via de circulació de la línia R13 de Rodalies, que no ha presentat cap afectació, segons la companyia encarregada del servei.

Un total de tretze dotacions de Bombers, tres de les quals aèries, han treballat en l'extinció de les flames, l'origen de les quals encara es desconeix. Cap a tres quarts d'una del migdia, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han informat que el foc ja estava encerclat, és a dir, que s'ha aconseguit estabilitzar-lo. 

L'incendi forestal de Salom贸, extingit

Al voltant de les tres de la tarda els Bombers han informat que l'incendi forestal de Salom贸 ja est脿 controlat. Segons els Agents Rurals, les flames han afectat una superf铆cie de 3.500 metres quadrats de massa forestal. Finalment,  els Bombers han donat el foc per extingit al voltant de les cinc de la tarda.

Imatge dels Bombers treballant en l'incendi a Salom贸
Imatge dels Bombers treballant en l'incendi a Salom贸 | Bombers

 

incendi a Salom贸.
Imatge a猫ria de la zona que s'est脿 cremant a Salom贸. | Cedida Bombers

Tamb茅 et pot interessar