Imatge de l'incendi en una masia a la Vespella de Gaià

Incendi en una masia a Vespella de Gaià

El foc ha cremat la xemeneia i ha afectat les bigues de fusta de la casa

Els Bombers de la Generalitat s'han mobilitzat el matí d'aquest dimecres, 10 d'abril, per extingir un incendi a la Vespella de Gaià. Segons ha informat el cos de Bombers, han rebut l'avís del foc al voltant d'un quart de set del matí, concretament a les 6.17 hores, per un incendi en una masia aïllada de planta baixa d'aquest municipi del Baix Gaià. El foc ha cremat la xemeneia de l'habitatge i també ha afectat les bigues de fusta de la masia. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció de les flames. Al voltant de les nou del matí, el foc ja està apagat però els bombers continuen a la masia remullant els punts calents per evitar que el foc revifi. A causa de l'incendi, cap persona ha resultat ferida ni per cremades ni per intoxicació de fum. 

Incendi a una zona esportiva de Torredembarra

Els Bombers es van haver d'activar aquest cap de setmana passat per un altre incendi al Baix Gaià, concretament a Torredembarra. El dissabte 6 d'abril es va declarar un foc de vegetació a la zona esportiva del municipi, al carrer de la Rosella, en un descampat entre Altafulla i Torredembarra. L'avís de l'incendi es va rebre a les 21.20 hores, per un foc que va acabar cremant uns 12 metres de la tanca perimetral i la vegetació del voltant. Com a conseqüència del foc, una canonada de reg es va fracturar. 

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar una dotació dels Bombers i dues patrulles de la Policia Local de Torredembarra. Quan els serveis d'emergència van arribar al lloc dels fets, van veure un cotxe que marxava, fet que els va fer sospitar que l'incendi podria haver sigut provocat. Els treballadors de la zona esportiva municipal van ser avisats per tal de reparar l'avaria del sistema de reg.