Incendi a la zona de Muntanyans II, a Torredembarra

El foc s'ha declarat passat un quart de sis de la tarda d'aquest divendres
Una imatge de la columna de fum que es pot veure des de la platja dels Muntanyans. | Facebook Creixell

 

 

ACTUALITZACI√ď. 19/07/2019 - 19:44

Els Bombers donen l'incendi per estabilitzat. Quatre dotacions segueixen remullant la zona per evitar qualsevol revifada.

 

 

19/07/2019 - 18:14

Des de poc abans de dos quarts de sis de la tarda d'aquest divendres, 19 de juliol, un incendi crema una zona de vegetaci√≥ situada a l'√†rea de Muntanyans II, del terme municipal de Torredembarra, que s'ubica al nord, molt a prop del terme de Creixell. La carretera N-340 s'ha tallat durant uns minuts entre aquesta zona i la Mar√≠tima Residencial a causa del foc, que podria tenir dos focus. Poca estona m√©s tard s'ha reobert, per√≤ durant uns minuts la circulaci√≥ en aquest punt ha seguit sent molt lenta. Cap a dos quarts de vuit del vespre, l'incendi s'ha estabilitzat, segons Bombers:

 

 

Una imatge aèria de la zona afectada per aquest foc. | Cedida Bombers

 

Set dotacions terrestres i dues d'a√®ries han treballat per controlar i extingir aquest incendi. Tamb√© s'hi han despla√ßat unitats dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Torredembarra, els Agents Rurals i la Gu√†rdia Civil. Diversos usuaris a Twitter han penjat imatges de l'incendi i l'Ajuntament de Torredembarra n'ha informat puntualment, tamb√© a trav√©s d'aquesta xarxa social.

 

 

Un incendi amb dos focus i en una zona polèmica

Es dona la circumst√†ncia que l'incendi s'ha declarat en dos focus diversos, tot i que a una dist√†ncia considerable, en uns terrenys coneguts perqu√® s'hi havia d'instal¬∑lar la urbanitzaci√≥ Muntanyans II, anul¬∑lada judicialment ja fa anys. Una de les principals hip√≤tesis √©s que es tracti d'un incendi intencionat ateses les seves caracter√≠stiques, per√≤ ara s√≥n els Agents Rurals els encarregats de determinar quina √©s l'origen m√©s plausible.

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris