Incendi en un pis del carrer de Lleida de Torredembarra

Els fets s'han produït poc després d'un quart de quatre de la tarda
Tres camions de Bombers han treballat en l'incendi del carrer de Lleida de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Aquest divendres, 15 de març, s'ha produït un incendi a l'interior de la cuina d'un pis situat al carrer de Lleida de Torredembarra, al centre de la vila. Segons han informat fonts de la policia local torrenca, l'incendi s'ha produït pocs minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda i el foc s'ha originat, per causes que es desconeixen, a la cuina del tercer pis del número 7 d'aquest carrer, al tram situat entre el carrer de Pere Badia i la plaça de Catalunya.

Una imatge del pis afectat, el del tercer pis del número 7 del carrer de Lleida de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

La Policia Local i diversos veïns han sufocat les flames

De resultes del foc, que han extingit els mateixos veïns i la Policia Local de Torredembarra amb extintors, no s'han hagut de lamentar ferits. La ràpida intervenció policial ha estat clau, doncs, per poder impedir que l'incendi anés a més. Al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat molt ràpidament una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), de manera preventiva, tot i que finalment no ha calgut cap actuació mèdica.

Amb tot, i seguint el protocol d'emergències establert, tres camions de Bombers també han treballat al lloc dels fets, acompanyats d'un quart vehicle de suport, per l'elevada presència de fum a l'edifici just després de l'incendi. Els Bombers s'han encarregat, doncs, de les tasques de ventilació de l'habitatge i la resta del replà atesa, doncs, la gran quantitat de fum que hi havia a l'edifici just després del succés.

Val a dir que l'estructura de l'edifici no s'ha vist afectada per l'incendi si bé és cert que caldrà valorar els danys materials que hagin pogut ocasionar les flames.

La Policia Local de Torredembarra ha actuat al lloc dels fets per, amb l'ajut d'extintors, apaivagar les flames de l'incendi. | Gerard Recasens

 

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Detingut després de robar en un supermercat de Roda de Berà" "ALTAFULLA: Ja us podeu apuntar a la cursa de l'1 de maig"