Un incendi en una embarcació a Torredembarra provoca un ferit greu

A la tarda hi ha hagut un altre incendi en un aparcament soterrat
Imatge de l'embarcació d'esbarjo que ha cremat aquest migdia a Torredembarra i on ha resultat ferida greu una persona. | BaixGaiàDiari

 

 

Una persona ha resultat ferida greu a causa d'un incendi en una embarcació amarrada al port de Torredembarra (Baix Gaià). Els fets han tingut lloc el migdia d'aquest diumenge, 29 de setembre. De sobte, una barca d'esbarjo ubicada al tercer pantalà ha començat a cremar

 

 

Un ferit greu evacuat en helicòpter al Vall d'Hebron

A les 13.14 hores d'aquest diumenge una embarcació d'esbarjo ha començat a cremar al port de Torredembarra. Estava amarrada al tercer pantalà i les flames han provocat ferides de primer grau a una persona, que seria la propietària del vaixell. La gent que es trobava en aquest punt ha intentat apagar les flames amb extintors, però no han pogut combatre el foc. Les flames no han provocat cap fuita de combustible a l'embarcació, però el personal d'emergències ha col·locat diverses barreres de manera preventiva. Sis dotacions de Bombers s'han desplaçat fins al lloc, així com una embarcació de Salvament Marítim, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

 

Fins al lloc dels fets també s'hi ha traslladat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), amb un helicòpter, que ha traslladat la persona ferida de caràcter greu a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. El personal del Port de Torredembarra s'ha fet càrrec de la neteja de les restes de l'embarcació incendiada. 

 

Un incendi en una embarcació d'esbarjo al Port de Torredembarra ha deixat un ferit greu. | BaixGaiàDiari

 

Segon incendi a Torredembarra aquesta tarda

Després de l'incendi del migdia al Port de Torredembarra, a la tarda els Bombers han rebut l'avís d'un altre incendi en un aparcament soterrat ubicat al número 5 de la plaça de Catalunya. Hi han treballat vuit dotacions, i les flames han cremat un turisme i dues bicicletes. Una persona ha hagut de ser atesa per inhalació de fum.

 

També et pot interessar

"❗POLÈMICA: Canvien la plaça de la Vila per la «plaça 1 d'octubre» a Torredembarra" "🗣ENTREVISTA | Molinera i Muntadas: «Hem d'avançar cap a la Mancomunitat del Baix Gaià»"