Ajuntament de Torredembarra

La revetlla de Sant Joan a Torredembarra acaba amb dues noies ferides lleus per un petard

La nit es va tancar sense incidents destacables

Dues noies van resultar ferides la nit de diumenge a dilluns, durant la celebració de la revetlla de Sant Joan, a Torredembarra. Els fets van tenir lloc a la terrassa d'un restaurant del passeig de Colom —el passeig Marítim— de Baix a Mar, a la Torre, quan les dues joves van patir ferides a causa de l'explosió d'un petard.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va anar fins al lloc dels fets, on les dues noies van ser ateses. Les ferides que presentaven eren lleus i, fetes les cures a l'ambulància, no va ser necessari traslladar-les a cap centre hospitalari.

Una revetlla de Sant Joan prou tranquil·la a Torredembarra

Aquesta va ser la incidència més destacada de la nit de la revetlla de Sant Joan a Torredembarra. A més de les ferides a dues noies, la Policia Local de Torredembarra va rebre avisos per vuit incidències més. Una petita baralla amb un petard entre dos grups de persones a la plaça d'Ultramar, sense conseqüències greus, va ser un altre dels fets que van mobilitzar els agents la nit de Sant Joan.

La resta d'avisos van ser per danys materials provocats per petards: a l'espigó del Port o al carrer de Tamarit, hi va haver danys a l'espai públic. Es van produir incendis a contenidors de residus situats als carrers de Girona i de Donya Guiomar i es va veure fum en un tercer contenidor, a la plaça de Sol-raig.

Més enllà d'això, només es van produir danys a diverses papereres: dues d'elles van caure a Cal Bofill, el lloc on se celebraven els actes de la revetlla, i una tercera es va incendiar al pas soterrat del carrer del Viló.

També et pot interessar