Tret de sortida al Parc Nadalenc Infantil i a l'Espai Juvenil de Roda de Berà

Com cada any, nens i joves podran gaudir d'un bon grapat d'activitats, tallers i propostes diverses
El Parc Nadalenc Infantil de Roda de Berà, en una imatge d'arxiu | Josep Martí

 

 

El vint-i-tresè Parc Nadalenc Infantil de Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès ha obert les portes avui dijous, 27 de desembre. Com cada any, l’espai oferirà als nens i nenes tota mena d’activitats i tallers, perquè els més petits de casa puguin gaudir de l’oci i el lleure, i d’unes grans vacances de Nadal.

 

El Parc Nadalenc Infantil, situat al Poliesportiu Municipal, estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de quatre de la tarda a vuit del vespre; i reprendrà l’activitat l’any vinent, concretament, els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019, en el mateix horari. El cost de l’entrada al parc, pensat per a nens i nenes a partir d’un any, és de tres euros, tot i que avui dijous, 27 de desembre, l’accés serà gratuït per a aquells qui portin productes d’higiene personal, com ara esponges, escuma d’afaitar o sabó, entre d’altres.

 

L'Espai Juvenil, de deu a dotze de la nit al Pavelló Municipal

Aquesta nit, a Roda, es donarà el tret de sortida al divuitè Espai Juvenil, al mateix Pavelló Municipal, pensat per a adolescents i joves a partir de 12 anys. Aquest espai, ple de tallers i propostes diverses, obrirà els dies 27, 28 i 29 de desembre, i el 2 i 3 de gener, de deu a dotze de la nit. L’entrada també té un cost de tres euros i, avui dijous, l’ingrés serà gratuït duent productes d’higiene personal, que es destinaran a la campanya de recollida del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

 

A més, els més petits estan de sort. El patge dels Reis Mags d’Orient ja ha confirmat la seva assistència al Parc Nadalenc Infantil i serà a Roda de Berà el pròxim dissabte, 29 de desembre, a dos quarts de set de la tarda. Sempre amable, alegre i simpàtic, l'emissari de ses majestats recollirà les cartes i els desitjos dels nens i nenes del municipi.

 

 

Roda de Berà recapta 2.000 euros per a La Marató de TV3