Torredembarra obre un punt d'informació per obtenir una acreditació oficial en l'àmbit laboral

El punt servirà per obtenir més informació sobre la convocatòria 'Acredita't' de la Generalitat de Catalunya
El tràmit permetrà obtenir una acreditació oficial en l'àmbit laboral | FREEPIK

 

 

El Servei Municipal d'Orientació Laboral de Torredembarra ha instal·lat un punt d'informació a la Regidoria d'Acció Social per informar de la nova convocatòria del programa 'Acredita't' de la Generalitat de Catalunya. El programa està destinat a aquelles persones que gaudeixen d'experiència laboral en algun àmbit, però no disposen de cap reconeixement.

 

900 places en diferents sectors laborals

El programa servirà per obtenir una acreditació oficial per a persones que disposin d'una experiència laboral de més de 20 anys en algun dels àmbits que ofereix la Generalitat, i que s'espera poder brindar a unes 900 persones. Els àmbits són el d'acció social, administració, biocides, compravenda, dependència i teleassistència, guia d'itineraris, higiene bucodental, hostaleria, instal·lacions elèctriques i automàtiques, lleure, magatzems, manteniment electromecànic, màrqueting, mecanització, neteja, perruqueria, procés químic, secretariat i atenció al client, taller electromecànic de vehicles i turisme.

 

Tal com ha informat el Servei d'Orientació, per participar-hi cal enviar la sol·licitud, que es pot trobar a l'apartat corresponent de la pàgina web de la Generalitat. També és important presentar la documentació que faci complir els requisits de participació en els instituts corresponents, fins al 12 de febrer.

 

Aquesta documentació s'ha de presentar, preferiblement, de manera presencial al centre escollit en primera opció o al registre dels serveis territorials d'Educació. Els centres, així com el nombre de places ofertades per obtenir l'acreditació en els diferents àmbits, es poden trobar en aquest enllaç.

 

Una vegada s'hagi presentat la documentació, a partir del 17 de març cada centre publicarà el llistat de persones provisionals que han estat admeses. La llista definitiva de preinscrits, una vegada presentades les al·legacions, serà el 15 d'abril. Després cada centre establirà el seu període d'inscripció.

 

Des de l'Ajuntament de Torredembarra s'ha posat un telèfon a disposició dels ciutadans per a qualsevol dubte per sol·licitar més informació. Tot i això, també es pot acudir al Punt d'Informació Acredita't, a les oficines de la Regidoria d'Acció Social, situades a l'avinguda de Lluís Companys 55.

 

 

També et pot interessar

 

 

 

 

"👷 Roda de Berà implementarà les noves tecnologies en la recerca de feina" "🔴 ATENCIÓ: Anticorrupció investiga l'exalcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso"