Obertes les inscripcions pel Campus Multiesport de Setmana Santa a Torredembarra

El campus comptarà també amb un servei d'acollida i està adreçat a nens de 4 a 14 anys
Una imatge del Campus Multiesport de Setmana Santa a Torredembarra l'any 2018. | TarragonaDigital.com
 

La Setmana Santa a Torredembarra tornarà a venir marcada per la pràctica esportiva, gràcies al Campus Multiesport que organitza la Regidoria d'Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès. El campus tindrà lloc del 6 al 9 d'abril, i l'Ajuntament de Torredembarra ha recordat que la data límit per apuntar-se serà el pròxim 31 de març. El preu de l'activitat serà de 12 euros, «perquè tothom hi pugui participar» i l'organització ha recordat que cal afanyar-se a inscriure's, ja que les places són limitades. El campus està destinat a nens de 4 a 14 anys

El campus comptarà també amb servei d'acollida

Al Campus Multiesport de Setmana Santa, com es dedueix del mateix nom, s'hi podran practicar una gran varietat d'esports com circuits de psicomotricitat i equilibri, inflables, jocs de punteria, tallers didàctics, ritmes, piscina i jocs aquàtics, gimcanes, miniolimpíades, iniciació als esports col·lectius amb implements i rocòdrom. L'horari del campus serà de 9 del matí fins a les 13 hores i com altres activitats d'aquest estil, s'ha habilitat el servei d'acollida per a les famílies que ho necessitin, mitja hora abans i després del campus, a les 8.30 hores i fins a les 13.30 hores en finalitzar l'activitat.

Les inscripcions ja es poden realitzar a través de la pàgina de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torredembarra. El consistori ha remarcat també que una vegada formalitzada la inscripció, en el mateix enllaç es pot descarregar el díptic amb les dades a emplenar, que s'haurà de fer arribar mitjançant el correu electrònic esport@torredembarra.cat, o bé lliurar-lo de manera presencial a la recepció del Pavelló Sant Jordi, de dilluns a divendres des de les 8 hores fins a les 21 hores. L'Ajuntament ha recordat que és indispensable disposar de totes les dades requerides abans de l'inici del campus.

Per a més informació es pot contactar a través de l'adreça de correu esport@torredembarra.cat o a través del telèfon 977 640 025.

"💜 TORREDEMBARRA reivindica el paper de la dona amb l'any Mestra Maria Antònia" "🙌🎸 ENHORABONA: Un grup d'Altafulla, guardonat amb el Disc Català de l'Any!"