S'obren les inscripcions del Casal d'Estiu de Torredembarra

Els inscrits gaudiran d'una rebaixa del preu del casal de cinc euros respecte l'any anterior

Els infants de Torredembarra podran gaudir de casal d'estiu, tal com han anunciat la Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, que han decidit programar el casal dirigit per la Fundació Pere Tarrés, del 6 de juliol al 7 d'agost. Com totes les altres activitats programades per aquesta nova normalitat, es comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries per evitar el risc de contagi per la Covid-19. Les inscripcions al casal s'obriran aquest divendres a través de la pàgina web de la fundació.

Una de les novetats d'enguany és que s'ha augmentat l'edat màxima per poder apuntar-se al casal, de 12 a 14 anys, passant a ser de 3 a 14 anys les edats compreses per dur a terme l'activitat. Per poder adequar les mesures de distanciament amb eficàcia, es comptarà amb dues escoles, l’Antoni Roig i el Molí de Vent, així com activitats a la piscina i a la platja.

També es realitzaran activitats a Cal Dània, relacionades amb l'agricultura ecològica, sota el lema 'Siguem el canvi que volem al món', posant el centre d'interès en els objectius sostenibles. Les activitats pròpies del casal es desenvoluparan majoritàriament a l’aire lliure.

Rebaixa de preus

L'horari del casal també serà l'habitual, des de les 9 del matí a la 1 del migdia, amb servei d'acollida una hora abans i després de l'inici i final de les activitats, de 8 a 9 del matí i d'1 a 2 del migdia.

Els preus del casal, que es portaran a aprovació del ple municipal avui 18 de juny, seran de 25 euros per setmana, sumant 5 euros per al servei d'acollida. Per a les famílies monoparentals, nombroses i a partir del segon germà, el preu serà de 15 euros. L'estipulació dels preus del Casal d'Estiu d'enguany suposen una rebaixa de 5 euros respecte a l'any anterior.

"El FIC-CAT de Roda de Berà serà el primer festival presencial de Catalunya" "Altafulla: Arriben reforços per a la sorra de la platja"