Intenten robar i apallissen un grup de joves a Roda de Berà durant la revetlla

Els veïns denuncien que la policia «no va fer res»
Imatge de les sabates tacades de sang dels nois agredits a Roda de Berà | Facebook

 

La nit de Sant Joan ha estat més o menys plàcida arreu de les comarques de Tarragona. Mentre que en algunes zones no s’hi ha registrat incidents destacables, en d’altres hi ha hagut incendis, ferits o baralles. És el cas de Roda de Berà, on un grup de joves va intentar robar i agredir a uns nois durant la nit de la revetlla.

 

Segons han explicat els veïns del municipi, els fets van passar a la matinada a la zona de l’ermita de la Mare de Déu de Berà. En aquest lloc hi havia diversos joves celebrant la nit de Sant Joan, quan un grup de nois se’ls va acostar i els van intentar robar. Tal com apunten alguns testimonis, els agressors venien d’un càmping proper a la zona. Durant l’intent de robatori, els lladres van apallissar les víctimes, i els joves agredits van rebre diversos cops i van acabar sagnant, ferits.

 

Els veïns denuncien que els agents de policia es van traslladar fins al lloc dels fets però que «no van fer res», i el grup de joves agressors va acabar marxant del lloc dels fets sense ser detinguts. Denuncien que és un cas greu, ja que els joves van acabar sagnant, i han adjuntat fotografies mostrant com els va quedar la roba després de l'agressió.

 

També et pot interessar