GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jaume Alonso-Cuevillas presentarà el llibre de López Bofill a Altafulla

Oferirà una xerrada que tindrà lloc al Museu Etnogràfic
Jaume Alonso-Cuevillas és l'advocat de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. | TarragonaDigital.com

 

Jaume Alonso Cuevillas, advocat de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont, serà el proper dimecres, 27 de març, en un acte que s'ha programat a Altafulla. Es tracta de la presentació del llibre «Sobre la República Catalana. Escrits de Dret Constitucional i de Dret Internacional», escrit pel veí de la vila i reconegut jurista Hèctor López Bofill, que també serà el candidat de Junts per Altafulla a l'alcaldia el pròxim 26 de maig. El mateix López Bofill ha anunciat en les darreres hores la presència de Jaume Alonso-Cuevillas a través de les xarxes socials:

 

 

La presentació del llibre serà el pròxim dimecres 27 de març

D'aquesta manera, l'acte en què es podrà veure i escoltar Jaume Alonso-Cuevillas a Altafulla està previst per al proper dimecres, dia 27 de març, a les instal·lacions del Museu Etnogràfic de la vila, a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

 

L'advocat de Carles Puigdemont s'encarregarà de la presentació de l'obra de López Bofill «Sobre la República Catalana. Escrits de Dret Constitucional i de Dret Internacional», però també tindrà ocasió per explicar qüestions relacionades amb el judici als líders del procés que s'està celebrant al Tribunal Suprem o sobre la situació de Puigdemont, que des de l'octubre de 2017 es troba exiliat a Bèlgica.

 

Cal recordar que Jaume Alonso-Cuevillas farà el salt a la política el proper 28 d'abril: serà el cap de llista de la candidatura de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona.

 

També et pot interessar