GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El diputat al Congrés Jordi Roca, cap de llista del PP al Catllar

Roca es jugarà aquest diumenge revalidar l'acta de diputat a Madrid, a les eleccions generals
Jordi Roca, diputat del PP al Congrés i candidat el 28-A, també serà l'alcaldable popular a l'Ajuntament del Catllar. | Angel Ullate

 

El diputat del PP al Congrés, Jordi Roca, també serà el candidat de la formació conservadora a les eleccions municipals al Catllar del proper diumenge, 26 de maig. Roca s'estrena als comicis locals al municipi on resideix i lidera així una de les set candidatures que lluitaran per fer-se amb l'alcaldia catllarenca.

 

Roca, diputat a Madrid i candidat aquest diumenge

Jordi Roca afronta, doncs, dues conteses electorals en menys d'un mes. Aquest diumenge, 28 d'abril, serà per tercera vegada el cap de llista del PP a les eleccions generals per Tarragona. A les eleccions de 2015 i 2016 ja va liderar la candidatura popular i en els darrers tres anys ha exercit com a diputat a les Corts. Les enquestes no són, però, gaire optimistes per a Roca: indiquen que el PP podria perdre la representació que té per Tarragona.

 

Sigui com sigui, el diputat popular tindrà pocs dies fins a afrontar, a partir del 10 de maig, una nova campanya electoral, la de les eleccions municipals: serà el candidat del PP a l'alcaldia del Catllar. Jordi Roca ja té una àmplia experiència a escala local: va ser conseller de l'Ajuntament de Tarragona durant vuit anys, entre 2007 i 2015, de la mà de qui ara és el president del PP català, Alejandro Fernández.

 

Al seu currículum polític al consistori i al Congrés, també cal sumar-hi l'etapa com a diputat al Parlament de Catalunya entre 2011 i 2015. Ara s'enfronta, doncs, a una nova etapa a l'Ajuntament del Catllar.

 

Rècord de llistes electorals al Catllar aquest 2019

Amb la de Jordi Roca i el PP, són set les llistes electorals que es presentaran al Catllar aquest 2019. El diputat tarragoní lluitarà per l'alcaldia del municipi amb Antonio López (PSC), Joan Morlà (ERC), Carles Guillén (Junts pel Catllar), Marcelo Javier Tarantino (El Catllar en Comú), Jordi Porta (Cs) i Daniel Rodríguez (Mo1-te pel Catllar).

 

També et pot interessar