GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra acull dissabte una jornada de cultura urbana

La cita serà a la plaça de les Monges a partir de dos quarts de quatre de la tarda
Els graffittis, tret característic de la cultura urbana, també seran protagonistes dissabte. | BaixGaiàDiari.cat

 

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra, a través del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), ha organitzat una jornada de cultura urbana que tindrà lloc el pròxim 6 d’abril, a la plaça de les Monges de Torredembarra, a la tarda, si bé és cert que en cas de pluja es faran al pavelló els Caus. Les activitats que s’han organitzat giren a l’entorn del ball, la música i els grafitti, els eixos principals del hip-hop o cultura urbana

 

El programa de la jornada de cultura urbana de Torredembarra 

Així doncs, de cara a aquest dissabte, dia 6 d'abril, a la tarda, aquestes són les activitats que s'han programat des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra, a la plaça de les Monges, tot i que ja s'ha advertit que, en cas que es produeixin inclemències meteorològiques, es traslladaran al pavelló els Caus:

 

A partir de dos quarts de quatre de la tarda

 

  • Campionat de Bboying (1 vs 1 kids i adults) amb Dj Red Barcelona. Speaker: Jandro (Shakestyles, Flexible Flav) - El Vendrell. Jurats: Keor (Tintactiva) – Badalona, Adri (Destroyers) – El Vendrell, Sasha (Flexible Flav) – Bogograv Russia.

 

A partir de dos quarts de vuit de la tarda

 

  • Concerts, a càrrec d’Under Chess, Casc Lion i Tintactiva.
  • Grafittis, a càrrec de Pokotakto, Serko, Laggan i Drezz.

 

La cultura urbana, protagonista d'aquest dissabte a Torredembarra

No és la primera ocasió que s'organitza a Torredembarra una sèrie d'activitats al voltant del concepte de 'cultura urbana'. En concret, aquesta idea es refereix al conjunt de pràctiques culturals, esportives o artístiques que tenen lloc en un entorn urbà com una branca de l'anomenada contracultura.

 

Molt popular entre el públic més jove, algunes disciplines de la cultura urbana són les que es reproduiran a la Torre el proper dissabte, però n'hi ha d'altres, com ara el break dance, el parkour o la capoeira.

 

També et pot interessar