Torredembarra torna a acollir les Jornades de Mediaci贸 Policial

Es faran el proper dimarts i dimecres
Una imatge de les Jornades de Mediaci贸 Policial que es van celebrar l'any passat. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

La Policia Local de Torredembarra organitza les IV Jornades de Mediaci贸 Policial que es realitzaran en dos dies, els propers dimarts i dimecres 29 i 30 d鈥檕ctubre, a la Sala del Mar, sota el t铆tol 'Mediaci贸 Policial present i futur: sempre aprenent'.

 

El programa de les Jornades de Mediaci贸 Policial 2019 a Torredembarra

Aquest 茅s el programa de les Jornades de Mediaci贸 Policial de la setmana que ve a Torredembarra:

 

Dimarts, 29 de setembre

De 8.30 a 9.00 hores, Recepci贸 d鈥檃ssistents i lliurament de credencials.

De 9 a 9.30 hores, Taula inaugural de la Jornada.

  • Eduard Rovira, alcalde de l鈥橝juntament de Torredembarra.
  • Marta Pons, subdirectora general de Coordinaci贸 de la Policia de Catalunya.
  • Miguel 脕ngel Marchal, sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra. 

 

De 9.30 a 10.30 hores: Primera pon猫ncia: 'Mediaci贸 familiar', a c脿rrec de Ricardo de Sosa, mediador professional, m脿ster en Mediaci贸, expert universitari en mediaci贸 policial, penal, especialista en mediaci贸 familiar i diplomat en Treball social.

D鈥10.30 a 11.00 hores: Pausa - caf猫

D鈥11.00 a 12.00 hores: Segona pon猫ncia: 'Qu猫 茅s la resili猫ncia', a c脿rrec de Salvador Fuentes, agent de Policia Local de Benalm谩dena (M脿laga). T猫cnic en mediaci贸 policial i comunit脿ria.

De 12.00 a 13.00 hores: Tercera pon猫ncia: 'Mediaci贸 escolar', a c脿rrec de Ra眉l Aguilar, sotsinspector de Mossos d鈥橢squadra.

De 13.00 a 14.00 hores: Col路loqui entre els tres ponents de la jornada, moderat pel caporal jubilat de la Unitat de Mediaci贸 UMET, Josep M. Cunillera.

 

Dimecres, 30 de setembre

De 9.30 a 10.30 hores: Primera pon猫ncia: 'L鈥檈structura del conflicte', a c脿rrec de  Joan Jord谩n, sergent de la Policia Local de Sabadell (Barcelona), Premi Josep Redorta que es dona a treballs i estudis realitzats sobre la mediaci贸 i que es lliura durant el Congr茅s Iberoameric脿 de Mediaci贸 Policial de Vila-real (Castell贸).

De 10.30 a 11.00 hores: Pausa - caf猫

D鈥11.00 a 12.00 hores: Segona pon猫ncia: 'Mediaci贸 en l鈥檕ci nocturn', a c脿rrec de Silvia Pizarro, especialista en mediaci贸 en zones d鈥檕ci nocturn, m脿ster en Mediaci贸 i gesti贸 col路laborativa de conflictes. Especialista en conflictes familiars i personals, m脿ster en Intel路lig猫ncia emocional a les organitzacions, postgrau grafoanalista forense, p猫rit grafopsicol貌gic, m脿ster en Direcci贸 i planificaci贸 del turisme, diplomada en Turisme, postgrau en Inserci贸 sociolaboral i responsable del Servei de mediaci贸 en l鈥檕ci nocturn de la Policia Local de Calella.

De 12.00 a 13.00 hores: Tercera pon猫ncia: 'Mediaci贸 policial: un canvi necessari' a c脿rrec de Pascual Benet, professor d鈥橧VASPE i de l鈥橢SPAC, m脿ster en Recursos humans, m脿ster en Programaci贸 neuroling眉铆stica, m脿ster en Psicologia cl铆nica i de la salut, professor en la C脿tedra de Mediaci贸 policial de la Universitat Jaume I de Castell贸 i coach executiu.

De 13 a 13.45 hores: Col路loqui entre els tres ponents de la jornada moderat per Miguel 脕ngel Marchal, sotsinspector cap de la Policial Local de Torredembarra.

De 13.45 a 14.15 hores: Cloenda de la Jornada

  • Eduard Rovira, alcalde de l鈥橝juntament de Torredembarra.
  • Miguel 脕ngel Marchal, sotsinspector Cap de la Policia Local de Torredembarra.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris