Una imatge de les Jornades de Mediació Policial que es van celebrar l'any passat.

Torredembarra torna a acollir les Jornades de Mediació Policial

Es faran el proper dimarts i dimecres

La Policia Local de Torredembarra organitza les IV Jornades de Mediació Policial que es realitzaran en dos dies, els propers dimarts i dimecres 29 i 30 d’octubre, a la Sala del Mar, sota el títol 'Mediació Policial present i futur: sempre aprenent'.

El programa de les Jornades de Mediació Policial 2019 a Torredembarra

Aquest és el programa de les Jornades de Mediació Policial de la setmana que ve a Torredembarra:

Dimarts, 29 de setembre

De 8.30 a 9.00 hores, Recepció d’assistents i lliurament de credencials.

De 9 a 9.30 hores, Taula inaugural de la Jornada.

  • Eduard Rovira, alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra.
  • Marta Pons, subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya.
  • Miguel Ángel Marchal, sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra. 

De 9.30 a 10.30 hores: Primera ponència: 'Mediació familiar', a càrrec de Ricardo de Sosa, mediador professional, màster en Mediació, expert universitari en mediació policial, penal, especialista en mediació familiar i diplomat en Treball social.

D’10.30 a 11.00 hores: Pausa - cafè

D’11.00 a 12.00 hores: Segona ponència: 'Què és la resiliència', a càrrec de Salvador Fuentes, agent de Policia Local de Benalmádena (Màlaga). Tècnic en mediació policial i comunitària.

De 12.00 a 13.00 hores: Tercera ponència: 'Mediació escolar', a càrrec de Raül Aguilar, sotsinspector de Mossos d’Esquadra.

De 13.00 a 14.00 hores: Col·loqui entre els tres ponents de la jornada, moderat pel caporal jubilat de la Unitat de Mediació UMET, Josep M. Cunillera.

Dimecres, 30 de setembre

De 9.30 a 10.30 hores: Primera ponència: 'L’estructura del conflicte', a càrrec de  Joan Jordán, sergent de la Policia Local de Sabadell (Barcelona), Premi Josep Redorta que es dona a treballs i estudis realitzats sobre la mediació i que es lliura durant el Congrés Iberoamericà de Mediació Policial de Vila-real (Castelló).

De 10.30 a 11.00 hores: Pausa - cafè

D’11.00 a 12.00 hores: Segona ponència: 'Mediació en l’oci nocturn', a càrrec de Silvia Pizarro, especialista en mediació en zones d’oci nocturn, màster en Mediació i gestió col·laborativa de conflictes. Especialista en conflictes familiars i personals, màster en Intel·ligència emocional a les organitzacions, postgrau grafoanalista forense, pèrit grafopsicològic, màster en Direcció i planificació del turisme, diplomada en Turisme, postgrau en Inserció sociolaboral i responsable del Servei de mediació en l’oci nocturn de la Policia Local de Calella.

De 12.00 a 13.00 hores: Tercera ponència: 'Mediació policial: un canvi necessari' a càrrec de Pascual Benet, professor d’IVASPE i de l’ESPAC, màster en Recursos humans, màster en Programació neurolingüística, màster en Psicologia clínica i de la salut, professor en la Càtedra de Mediació policial de la Universitat Jaume I de Castelló i coach executiu.

De 13 a 13.45 hores: Col·loqui entre els tres ponents de la jornada moderat per Miguel Ángel Marchal, sotsinspector cap de la Policial Local de Torredembarra.

De 13.45 a 14.15 hores: Cloenda de la Jornada

  • Eduard Rovira, alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra.
  • Miguel Ángel Marchal, sotsinspector Cap de la Policia Local de Torredembarra.

Comentaris