Torredembarra organitza les Jornades de Salut 2019-2020

La primera de les accions del programa 2019-2020 ha estat una xerrada aquesta setmana sobre addiccions
Una de les xerrades de les Jornades de Salut 2019-2020 que organitza la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Un any més, Torredembarra posa la seva atenció en les jornades al voltant de la salut dirigides al públic més juvenil. La Regidoria de Joventut del consistori torrenc organitza, un cop més, una nova edició de les Jornades de Salut per als alumnes de secundària dels instituts del municipi. Amb aquesta edició són ja dotze els anys que fa que es duen a terme aquestes jornades. 

 

Ja s'ha fet una primera xerrada sobre adiccions

La primera de les accions del programa 2019-2020 ha estat una xerrada aquesta setmana sobre addiccions a càrrec del Centre d’Adiccions de Roda de Berà, CCAdicciones, que s’ha dut a terme al mateix Espai Jove per al grup de l‘Institut Ramon de la Torre. El programa preveu dues xerrades, una sobre addicions i l’altra sobre diversitat de gènere, que es realitzaran als dos instituts de Torredembarra per als joves de quart d’ESO, i com cada any, Teatracció farà dues representacions tractant els temes de xarxes socials i malalties de transmissió sexual. 

 

Teatracció és una ONG de caràcter cultural i sense ànim de lucre que està constituïda per professionals vinculats als àmbits del teatre i l’educació. Està especialitzada en el teatre d’intervenció social i realitzen representacions teatrals per conscienciar els adolescents en temes com la sexualitat, les drogues, l’assetjament escolar o la violència de gènere.

"🔴📹 VÍDEO: La indignació d'una torrenca pels controls de seguretat al Camp Nou" "💵 L'Ajuntament d'Altafulla dona 22.000 euros en subvencions esportives"