EINA fitxa l'exalcalde socialista d'Altafulla Josep Maria Gené

També s'incorporen a la candidatura exregidors de diversos partits
L'EINA ha presentat diversos dels seus fitxatges per a la candidatura de les eleccions municipals 2019. | Gerard Recasens

 

L'EINA, la candidatura liderada per Jordi Molinera i Alba Muntadas a les properes eleccions municipals 2019 a Altafulla, ha presentat diversos fitxatges de «bagatge i experiència política» que s'han incorporat a la seva candidatura. L'exalcalde socialista de la localitat, Josep Maria Gené, formarà part de la llista de manera simbòlica com a suplent.

 

Aquest és el nom més destacat d'una candidatura on també s'integraran en les places de reserves l'exregidor d'AUPA Lluís Lorenzo, l'exedil del PSC Cristina Magriñà i l'exregidor d'ERC Josep Maria Alasà.

 

L'EINA incorpora antics exregidors de diversos partits a la llista

Amb aquests quatre fitxatges —n'hi haurà tres més, segons ha explicat el partit—, EINA busca «representar l'experiència d'antics regidors que donen suport a la nostra proposta per Altafulla». Josep Maria Gené va ser alcalde pel PSC en els períodes 1996-1997 i 2008-2010 i ha qualificat el projecte de l'EINA d'«engrescador». Tot i evitar criticar el govern actual de Fèlix Alonso, Gené va dir que «li falta empenta».

 

Els exregidors Lluís Lorenzo (AUPA), Cristina Magriñà (PSC) i Josep Maria Alasà (ERC) també ocuparan places de reserva a la candidatura de l'EINA, que presentarà en els propers dies una segona «remesa» d'expolítics altafullencs que s'incorporen a la seva llista.

 

Eva Blanch, candidata número 8 de l'EINA

A banda dels fitxatges d'expolítics d'Altafulla per a la llista, l'EINA també ha desvelat el nom de la persona que ocuparà el lloc número 8 de la llista: es tracta d'Eva Blanch, altafullenca de 32 anys, que se suma al projecte de Jordi Molinera i Alba Muntadas, en una decisió «molt il·lusionant», segons ha explicat ella mateixa.

 

A més, a través de les xarxes socials, EINA també ha publicat la persona que, com el 2015, tancarà la candidatura: es tracta de Maria Porter i Moix, de 93 anys, una coneguda altafullenca dedicada a la biblioteconomia al llarg de la seva vida.

 

També et pot interessar