GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'alcalde de la Pobla de Montornès es presenta a la reelecció amb Centrats

Josep Maria Santamaria havia estat alcalde per Alternativa Municipal, marca blanca del PSC
Josep Maria Santamaria, alcalde de la Pobla de Montornès, es presentarà ara per Estem Centrats. | TarragonaDigital.com

 

L'alcalde de la Pobla de Montornès, Josep Maria Santamaria, es tornarà a presentar a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019. Santamaria ho farà, a més, amb un nou partit polític: liderarà la llista d'Estem Centrats, una coalició que formen Lliures i Convergents, escissions de Convergència i Unió.

 

Lliures és liberal i catalanista, però no independentista, i està liderat per l'ex conseller Antoni Fernández Teixidó; mentre que Convergents és una formació independentista moderada encapçalada pel també ex conseller Germà Gordó. Santamaria és alcalde de la Pobla de Montornès des de 2011 per Alternativa Municipal, marca blanca del PSC, i ja ho havia estat anteriorment (2007-2008) amb les sigles socialistes.

 

Josep Maria Santamaria vol seguir sent alcalde, però per Centrats

Després de presentar-se lligat al PSC, ara Josep Maria Santamaria es vincula a aquesta candidatura de centre-dreta catalanista. «La situació política en la qual ens trobem demana que en les eleccions municipals valorem molt bé què és el que convé a la nostra vila, lluny de sentiments identitaris. El municipi és la nostra llar, són els nostres carrers, escoles, comerços, indústria, parcs, jardins, instal·lacions esportives, en definitiva el nostre dia a dia», ha explicat l'alcalde Santamaria.

 

Segons l'alcalde poblenc, «cal seguir votant a les pròximes eleccions a la moderació i anar incorporant noves iniciatives, sobretot per cohesionar un municipi que no és un sol nucli, fer sentir a tothom que tots som de la Pobla, visquis on visquis».

 

Santamaria, nou anys com a alcalde de la Pobla de Montornès en dues etapes

Primer amb el PSC (2007-2008) i després amb la marca blanca socialista de l'Alternativa Municipal (2011-2019), Josep Maria Santamaria ha exercit durant nou anys l'alcaldia de la Pobla de Montornès. Després de guanyar les tres darreres eleccions municipals, ara, amb 75 anys, vol renovar el mandat amb Estem Centrats.

 

També et pot interessar