El nou gimnàs de la Portalada a Altafulla.

Oberta la licitació de la construcció del nou gimnàs de la Portalada a Altafulla

El termini de presentació per part de les empreses interessades acabarà el 4 de març

Si a Altafullas'endegaran en els propers dies les obres de remodelació del Casal La Violeta, també es posa en marxa el procés perquè, en els pròxims mesos, arrenquin les obres de construcció del nou gimnàs de l'escola La Portalada. Fins els proper dilluns, 4 de març, a les dues del migdia, les empreses interessades a realitzar l'execució d'aquesta obra poden presentar les seves ofertes a l'Ajuntament d'Altafulla.

El pressupost de licitació, de gairebé 600.000 euros

Segons l'anunci de licitació, el pressupost inicial d'aquesta obra és de 598.579,33 euros, amb l'IVA inclòs. La durada calculada del contracte és de set mesos, i cal tenir en compte que des de l'Ajuntament d'Altafulla es treballa amb la idea de poder-lo adjudicar i formalitzar entre finals del mes de març i principis del mes d'abril per tal de poder donar el tret de sortida a les obres coincidint amb les vacances lectives de Setmana Santa en aquesta escola.

L'execució de les obres del projecte executiu tenen incloses la mateixa construcció d'un gimnàs, però també d'una sala polivalent i un vestuari ubicats al CEIP la Portalada. La idea és que, un cop construït, s'hi traslladin aquells actes que, per la nova fesomia del Casal La Violeta, no puguin fer-se en aquest espai, que cal recordar que adoptarà el format de teatre auditori.

Altafulla també posa en marxa les obres de remodelació del Casal La Violeta

Tot just aquesta setmana, alhora, Altafulla posa en marxa la gran obra de l'actual mandat municipal. Amb alguns mesos de retard a causa de la lentitud de la tramitació administrativa, aquesta mateixa setmana comencen les obres de transformació del Casal Municipal La Violeta en un teatre auditori amb butaques fixes que donarà capacitat a unes 300 persones. Ara, l'equipament ja es troba buit de tot el mobiliari que tenia anteriorment i s'espera que en els propers dies comenci a accedir-hi la maquinària i s'iniciïn les tasques de delimitació del nou projecte.

També et pot interessar


Comentaris